Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel ikilisi bir aşk ihtimaline açık kapı bıraktı!

Halil İbrahim Ceyhan ile Melisa Döngel ikilisi bir aşk ihtimaline açık kapı bıraktı!

tarafından ker_def

Kirli Sepeti dizisinde Murat karakterini canlandıran Hilal İbrahim Ceyhan, Emanet dizisinin ardından kariyer basamaklarını tırmanmayı sürdürüyor.

Emanet dizisi ile hem sosyal medyada parlayan hem de yapımcıların dikkatini çeken oyuncu, pazar akşamları yayınlanan Kirli Sepeti dizi projesinde oldukça başarılı bir performans ortaya koydu.

Murat karakterinin de dizi hayranları tarafından beğenilmesinin ardından Halil İbrahim Ceyhan, yine milyonlarca izleyiciyi etkileme potansiyelini sürdürüyor.

Melisa Döngel ile partner olmasının ardından sosyal medyada çok fazla konuşulan Halil İbrahim Ceyhan, içinde çok farklı bir enerji taşıyor. Bu durumu da yeni dizideki yeni partneri Melisa Döngel, Hakan Gence ile röportajda şu sözlerle ifade etti:

“Şaşıracaksınız. Ağırbaşlı duruyor ya ama içinde çok farklı bir enerjiye sahip. Bu kadar ağırbaşlı değil. İçine girince inanılmaz enerjik ve deli dolu bir Halil çıkıyor.”

Görünüş olarak nötr durduğunu ifade eden Melisa Döngel, partnerinin kalbi ile kendisini etkilediğini, ayrıca her şeyiyle çok farklı bir Halil İbrahim Ceyhan bulmaktan dolayı çok memnun olduğunu anlattı.

Sosyal medyada izleyiciler bu ikiliyi birbirine yakıştırıyor. Bu ikiliden bir aşk çıkar mı? İşte çok merak edilen bu soruyu Hakan Gence konuklarına yöneltince ortaya şu ifadeler çıktı:

Halil İbrahim Ceyhan: “Süreç, bilmiyorum.”

Melisa Döngel: “Öyle bir soru ki, utandım ben şimdi. Bilmiyoruz yani, hayatta her şey mümkün.”