Ana sayfa Sosyal Medya Cesur dekolte! Hande Erçel, kırmızı takımıyla O Ses Yılbaşı’nı sallayacak!

Cesur dekolte! Hande Erçel, kırmızı takımıyla O Ses Yılbaşı’nı sallayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Her yıl artık merakla beklenen programlar arasında yerini alan O Ses Yılbaşı, bu yıl da ünlü konuklarıyla yine heyecanla izlenecek. TV8’de yayınlanan programda, dizilerin sevilen, popüler isimleri de yer alacak. Konuklar arasında son dönemin çok konuşulan ismi Hande Erçel de var.

Oyuncu, Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemden düşmüyor. Bürsin ile iyi bir ekran ikilisi olan Hande Erçel, bir dönem kilolu olduğu nedeniyle eleştiriler alırken, son yıllarda formuyla da dikkat çekiyor.

Yeni dizisinde yeni imajıyla çok beğenilen oyuncu, günlük hayatında da tarzıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada da bol bol fotoğraf ve video paylaşan Hande Erçel, kimi zaman cesur pozlarıyla da gündeme geliyor.

Hande Erçel, O Ses Yılbaşı programında hangi şarkıyı söyleyecek merak konusu ama yayın öncesinde yaptığı paylaşımla büyük dikkat çekti. Oyuncunun kıyafeti çok beğenildi.

Hande Erçel, kırmızı saten bir takım elbise tercih etti yılbaşı gecesi için. Günün anlamına uygun olarak kırmızı giyen oyuncunun şıklığıyla birlikte cesareti de dikkat çekmekte.

Erçel’in ceketinin içine bluz giymediği ve dekolteli kıyafetiyle yılbaşı akşamı şıklığını sunduğu pozları, instagram sayfasında büyük ilgi görüyor.

İşte Hande Erçel’in O Ses Yılbaşı’na saatler kala yaptığı paylaşım…

Cesur dekolte! Hande Erçel, kırmızı takımıyla O Ses Yılbaşı'nı sallayacak! 7

Cesur dekolte! Hande Erçel, kırmızı takımıyla O Ses Yılbaşı'nı sallayacak! 8

Cesur dekolte! Hande Erçel, kırmızı takımıyla O Ses Yılbaşı'nı sallayacak! 9

Cesur dekolte! Hande Erçel, kırmızı takımıyla O Ses Yılbaşı'nı sallayacak! 10

Cesur dekolte! Hande Erçel, kırmızı takımıyla O Ses Yılbaşı'nı sallayacak! 11