Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, yılın son gününde son sürprizini yaptı!

Neslihan Atagül, yılın son gününde son sürprizini yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2020’yi bitirmeye saatler kala ünlülerden sosyal medya hesapları aracılığıyla adeta mesajlar, fotoğraflar ve videolar yağıyor. Yeni yılı kutlayan ünlü isimler, hayranlarını sürpriz fotoğraflarla mutlu ediyor ve güzel dilekleriyle de heyecan yaratıyorlar. Bu isimlerden birisi de Neslihan Atagül. Sefirin Kızı dizisinde oynayan oyuncu, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Sosyal medyayı çok etkin kullanan bir isim değil Neslihan Atagül. Star TV’de Engin Akyürek ile başrolünü oynadığı Sefirin Kızı dizisinin yanı sıra dijital platformda yayınladığı Hadsiz isimli bir dergiyle de adından söz ettiriyor.

Ancak pek çok ünlünün aksine çok fazla paylaşım yapmadığı gibi, genelde bohem bir tarzı tercih ediyor ve pek yorum da yapmıyor paylaşımlarına.

Yılın son gününde hayranlarını şaşırtarak bir kaç paylaşım yaptı ama yine hiç bir yorum yapmadı. Fakat hayranları için güzel bir sürpriz oldu.

Neslihan Atagül, yılın son gününde son sürprizini yaptı! 10

Oyuncu, yılbaşı nedeniyle dizi çekimlerinin ara vermesiyle de eşi Kadir Doğulu ile buluşmuş. Arabada  çektiği bir selfie’yi paylaşarak kalp çizen oyuncu, aynı zamanda daha önce çekilen bir kaç fotoğrafını da yayınlayarak takipçilerini yılın son gününde mutlu ediyor.

Güzel bir sürprizle hayranlarını sevindiren Neslihan Atagül ‘tb’ etiketiyle aşağıdaki fotoğraflarını paylaştı ve takipçilerinden de pek çok yorum ve övgü aldı. Oyuncu her ne kadar yeni yılı kutlayan bir cümle kurmasa da paylaşımlarında, takipçileri, Atagül’ün bu paylaşımlarını büyük bir coşkuyla karşılamakta…

Neslihan Atagül, yılın son gününde son sürprizini yaptı! 11

Neslihan Atagül, yılın son gününde son sürprizini yaptı! 12

Neslihan Atagül, yılın son gününde son sürprizini yaptı! 13