Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi’yi aklama çalışmaları başladı! Bir karakteri harcayacaklar!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi’yi aklama çalışmaları başladı! Bir karakteri harcayacaklar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, dün akşam 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizide, İbrahim Çelikkol’un oynadığı Mehdi’nin tutuklanmasından sonra bir anda karakterle ilgili yeni yeni hikayeler ortaya çıkmaya başladı! Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep’i kaçırdıktan sonra tutuklanan Mehdi’ye izleyici hiç acımıyor ama senarist bunu tersine çevirmek için uğraşmaya başladı bile!

Boşanmasına karşın Zeynep’in peşini bırakmayan, istemediği halde onu işinden almaya giden, sürekli takip eden, evinin önünden ayrılmayan, arabasını parçalayan, pasaportunu saklayan ve sonunda Zeynep’in kaçıran Mehdi’ye izleyici çok kızgın.

Yaptıklarının affedilir bir tarafı yok! Ancak yeni bölümde Cemile’nin bir anda Mehdi’nin geçmişinde bir şeyler olduğu, travmatik bir durumu olduğu, kimsenin bilmediği hatta ablası Müjgan’ın bile bilmediği gerçekler olduğunu söyleyip durması dikkat çekti.

blank

Nuh, Cemile’nin Mehdi’nin yaptığı davranışlar karşısında onu savunmaya çalışması ve geçmişine dair bir şeyler olduğunu anlatıp durması karşısında çok şaşırdı.

Kimse henüz ne olduğunu bilmiyor ama Barış’ın gittikçe Zeynep ile yakınlaşması, onun Mehdi’den daha iyi, güvenilir, anlayışlı, dürüst bir karakter olmasından sonra durum değişmeye başladı!

Kısa bir süre içinde muhtemelen Barış’ı fena harcayan senarist, Mehdi’yi ise izleyicinin gözünde aklamanın bir yolunu bulacak! Hatta bunun sinyalleri de başladı! Cemile’nin Mehdi ile ilgili derin sırlarının yanı sıra, Savaş’ın da Barış ile konuşmasındaki bir takım ipuçlarıyla Barış’ın da güvenilecek biri olmadığı izlenimini yaratmaya başladı.

Barış’ın fena harcanacağı çok açık! Savaş, abisini Zeynep’in iyi bir insan olduğu, onu da diğer kadınlar gibi harcamaması, üzmemesi için uyardı.

Bu konuşmayla birlikte Barış’ın da kusurlu bir tarafı olduğu ve Zeynep ile yakından ilgisinin de onu elde etmek için olduğu izlenimi dizinin takipçilerine şimdiden aktarılmaya başlandı!

Tıpkı Sefirin Kızı dizisinde Gediz’in harcanması gibi, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de Barış’ın harcanmasını izleyeceğiz!

Ancak Mehdi’nin geçmişinde ne olmuş olursa olsun ya da Barış nasıl bir olursa olsun, hangi açıklama Mehdi’nin yaptıklarını izleyicinin gözünde affettirebilir?

Dizinin takipçileri Mehdi’yi affetme konusunda pek de istekli değil. Hatta dizinin yeni bölümünde hapiste acıklı acıklı dolaşıp türkü söyleyen Mehdi’nin haline izleyici çok kızdı!

blank

Neredeyse kendisini acındıran bir halde görünen Mehdi’nin bu tavırları, izleyiciden pek de umulan karşılığı bulamadı! Zira yaptıkları o kadar kabul edilemezdi ki izleyenler de yorumlara eleştirilerini bir bir sıraladılar.

“Müebbet yemiş gibi, 40 yıldır içerde sanki” şeklinde yorumlar yapan izleyiciler, “Mehdi’ye acımamızı mı bekliyorsunuz?” diye de soruyorlar.

İşte 26. bölümündeki o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

blank

blank

blank

blank