Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci yeni projeye başlarken, Doğa Rutkay heyecan yaptı!

Ceyda Düvenci yeni projeye başlarken, Doğa Rutkay heyecan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yeni projesini instagram hesabından paylaştı. Uzun süredir hayalini kurduğu duygu atölyesini hayata geçiren Düvenci, 16 Şubat’tan itibaren her pazar çocukları ve ailelerini duygu atölyesine beklediğini söyledi.

Düvenci, “Harika öğretim kadromla üzerine çalıştığımız atölyem sonunda hayat buluyor. Çok heyecanlıyım. Çok kıymetli yol arkadaşlarımla ve değerli uzmanlarımızla 16 ŞUBAT’tan itibaren her pazar çocuklarımızı ve siz ebeveynlerini Duygu Atölyemize bekliyoruz” notuyla bir video yayınladı.

Taş Kağıt Makas Atölyesi’ni tanıtan Düvenci, kendimizi doğru ifade etmenin önemine işaret ederken, farklı duygular yaşadığımızda bunları doğru yönetip yönetemediğimizi sorguladı.

Düvenci, “Biz büyükler olarak bunları doğru yönetemezken, çocuklarımızla acaba duygu konusunda nasıl ilişkiler yaşıyoruz? Her anne baba gibi,ben de anne olduktan sonra bunları düşünmeye başladım” diye konuştu ve iyi bir ekiple de yeni bir yolculuğa çıktığını duyurdu.

Ceyda Düvenci’nin bu paylaşımına ilk yanıt verenlerden birisi de ikiz bebekleri bulunan Doğa Rutkay oldu. Güldür Güldür Show’da Yeter karakterine hayat veren Rutkay, “Biz de gelmek istiyoruz” diyerek heyecanlandığını vurguladı.