Ana sayfa Dizi Haberleri Ceylin birini mi öldürdü? Yargı dizisinde neler olacağını oyuncular bile bilmiyormuş!

Ceylin birini mi öldürdü? Yargı dizisinde neler olacağını oyuncular bile bilmiyormuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Yargı’nın geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmamıştı. Bayrama denk gelmesi nedeniyle bir hafta ara veren dizinin yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümü ise merakla beklenmekte.

Dizide herkesi şaşırtan gelişmeler yaşanıyor! Zafer’in ölümüyle ilgili sis perdesi yavaş yavaş aralanıyor ancak Ilgaz ve Ceylin’in arasına giren bu cinayet sonrası durumlar değişecek! Çınar’ın Zafer’le kavgası sırasında yaralandığı ve bir başkasının olay yerine gelerek onu öldürdüğü fikri Eren ve Pars’ın aklını kurcalamakta.

Bu arada Çınar’ı kurtarmaya çalışmakla suçladığı Eren ve Pars’tan sonra Ilgaz’a da ayar vermeye kalkışan Ceylin, büyük bir hata yaptı! Ilgaz, yaşanan bu gerilim sonrasında anahtarı bırakıp gitti. Dizinin 31. bölümünden yayınlanan fragmanda Ilgaz’ın arada kaldığını söylemesinden sonra Ceylin ‘boşanalım’ diyor.

Ceylin birini mi öldürdü? Yargı dizisinde neler olacağını oyuncular bile bilmiyormuş! 9

Belli ki iki aşık, aralarına giren bu mesele yüzünden daha da zor günler yaşayacaklar. Ancak dizide 6 ay sonrasıyla ilgili ekrana gelen sahne, herkesin kafasını karıştıran bir gelişme oldu. Ceylin’in elinde kanlı bıçak, üstü başı kan kaçarkenki hali ve Eren’in onu yakalayıp polis otosuna bindirmesi, fena halde şaşırtan bir gelişme.

İşte hikayenin bu açılımından sonra neler olacağı izleyici için olduğu gibi oyuncular için de büyük sürpriz olacak! Zira, 6 ay sonra neden Ceylin’in o halde olduğunu, Eren’in onu niye tutukladığını oyuncular dahi bilmiyor!

Bu durumu dizide Eren Komiser’e hayat veren Uğur Aslan açıkladı. Şu sıralar dizinin de yayınlandığı Kanal D ekranında Afara isimli bir program yapan oyuncu, Yargı’nın senaryosunu yazan eşi Sema Ergenekon’un kendisine bile bilgi vermediğini özellikle vurguladı.

Ceylin birini mi öldürdü? Yargı dizisinde neler olacağını oyuncular bile bilmiyormuş! 10

“Biz de yandık abi, beynimiz yandı. Zekası çok iyi kurulmuş bir iş, çok iyi oyuncuklar, çok iyi reji, çok iyi yapım. Bütün saç ayakları doğru çalışan bir iş, dolayısıyla da iyi bir iş çıkıyor” diyen Uğur Aslan, merak unsurunun da yüksek olmasından dolayı Yargı dizisinin çok konuşulduğunun altını çiziyor.

Bu arada dizinin ilerleyen bölümleri için bir bilgisi olmadığını, eşinin kendisine bu konuda bir bilgi vermediğini de aktaran oyuncu, “Ne oldu, ne olacak, nasıl gelişecek? Son bölümde Ceylin’i eli kanlı bir şeklide tutukladım ama, biz de neden tutukladığımızı bilmiyoruz” diye konuştu.

Ceylin birini mi öldürdü? Yargı dizisinde neler olacağını oyuncular bile bilmiyormuş! 11

Eşi Sema Ergenekon’un senaryo konusunda kendisine bile torpil yapmadığını ve hiç bir şey anlatmadığını da belirtmekte Uğur Aslan.

Bu arada çekimlerde yoğun tempodan yorularak eşinden biraz torpil de istediğini ifade eden oyuncu, “Yemin ediyorum, az yazı istedim, çünkü çok yorulmuştum” dediğini, buna karşılık eşinin sert çıkarak “Ben seni mi yazıyorum, ben Eren’i yazıyorum. Bir daha böyle taleplerle gelme dedi. Ben de bir daha gitmedim” şeklindeki açıklamasıyla da gülümsetti…