Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, Aybüke Pusat ve Melisa Aslı Pamuk hayranları büyük şok yaşıyor! Hayaller ve Hayatlar resmen harcandı!

Özge Gürel, Aybüke Pusat ve Melisa Aslı Pamuk hayranları büyük şok yaşıyor! Hayaller ve Hayatlar resmen harcandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar isimli Bein Connect dizisinin ilk sezon çekimleri tamamlanmış ve tüm ekip ikinci sezon için hazırlıklar yapmaya başlamıştı. Melisa Aslı Pamuk da yaptığı açıklama ile bir süre dinleneceklerini ve sonrasında da dizinin ikinci sezonu için çekimlere başlayacaklarını duyurmuştu.

Ünlü oyuncunun yaptığı açıklama dizi hayranlarını çok sevindirirken, bu sevinç dalgasını bozan paylaşım Bein Connect platformundan geldi… Dizinin devam etmesini bekleyenler için bu paylaşım adeta büyük bir şok etkisi yaptı. Paylaşımda şöyle yazıyordu: “Hayaller ve Hayatlar’ın final bölümleri bu perşembe beIN CONNECT’te.”

İşte bu paylaşım ile birlikte yüz binlerce dizi hayranı büyük bir şok yaşadı. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da hikayeyi büyük bir merakla bekleyen dizi hayranları, ikinci sezon sevinci yaşarken, bir anda final kararı ile şaşkına döndü.

Setenay karakteri ile dizide izlediğimiz Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz gün projeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Şu an kısa bir ara verdik. İkinci sezon öncesi, birinci sezon bitti. Güzel gidiyor, koşuşturmaca. Bir haftalık ara iyi gelecek. Dinleniyorum.”

Bu açıklama ile birlikte dizinin hayranları da ikinci sezon onayı alındığı için çok memnun olmuştu. Ancak Bein Connect’ten yapılan paylaşım ile birlikte izleyiciler büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Özgü Gürel, Aybüke Pusat ve Melisa Aslı Pamuk hayranları büyük şok yaşıyor! Hayaller ve Hayatlar resmen harcandı! 8

Bein Connect’in bu sezon Erkek Severse ile Nasıl Fenomen Oldum isimli yerli yapımlarının yanı sıra Hayaller ve Hayatlar da çok öne çıkmıştı. Dizinin ilk sezon çekimleri tamamlandıktan sonra ikinci sezon ihtimali de çok güçlüydü ve oyuncular da bunun için hazırlanıyordu.

Bein Connect’in son anda projeyi neden iptal ettiği merak ediliyor. Dizi sosyal medyada da o kadar geniş bir hayran kitlesine hitap ediyordu ki, Bein Connect son dönemde bu kadar geniş bir etkişelim ortamını yakalamayı başaramamıştı. Erkek Severse ile birlikte Hayaller ve Hayatlar dizileri platformun öne çıkmasına vesile oldu. Böyle bir ortamda önce Erkek Severse dizisi bitti, şimdi de Hayaller ve Hayatlar final yapıyor.

Dizinin hayranlarından birisi şaşkınlığını şu sözlerle ifade etti: “Ne finali ya ikinci sezon onayı aldı dediniz ya, ilgi göstermediğiniz yetmedi bir de seyirci kaçırmaya çalışıyorsunuz anlamadım gitti, derdiniz nedir?”

Özgü Gürel, Aybüke Pusat ve Melisa Aslı Pamuk hayranları büyük şok yaşıyor! Hayaller ve Hayatlar resmen harcandı! 9

12 Mayıs Perşembe akşamı dizinin 25. ve 26. bölümleri yayınlanacak. Böylece hikaye son bulacak. 4 kadının etkileyici hayat mücadelesini anlatan dizi oyuncu kadrosu ile de yıldızlar geçidi gibiydi…

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Beyza Şekerci, Özge Özacar ve Halil İbrahim Kurum’un kadrosunda yer aldığı Hayaller ve Hayatlar için son 2 bölümde neler olacağı da merakla bekleniyor.