Ana sayfa Dizi Haberleri Ceylin itiraf etti, nefesler tutuldu! Yargı dizisinde bir ilk yaşandı!

Ceylin itiraf etti, nefesler tutuldu! Yargı dizisinde bir ilk yaşandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz hafta 16. bölümü yayınlanan Yargı dizisi, her bölüm izleyenleri şaşırtan gelişmelerle ekrana gelmekte. Engin’in katilinin arandığı yeni bölüm ise merakla bekleniyor. 17. bölümde gerçek katil ortaya çıkacak ve Ceylin kurtulacak mı diye izleyici yeni bölümü heyecanla beklemekte. Bu arada bir önceki bölümde yaşananlar ise dizinin izleyicilerini mutlu eden anlara da sahne oldu.

Kanal D’de yayınlanan dizinin başrolleri Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, muhtemelen yılın ‘En İyi Dizi Çifti’ olma yolunda ilerliyorlar! İkili, Netflix’in Aşk 101 dizisindeki uyumlu partnerliklerinin ardından ekranda da müthiş bir iş çıkarıyorlar! Diziyi izleyenler, Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz’ın aşkının romantik anlarına ilk kez şahit oldular.

Yılbaşından önce ekrana gelen bölümde Ceylin, Ilgaz’a aşkını itiraf etse de Ilgaz, babası Metin’in yıllar önce Ceylin’in babası Zafer’i haksız yere tutuklamış olmasının verdiği eziklikle aşık olduğu kadını sarıp sarmalayamamıştı.

İzleyenlerin 16 bölümdür bekledikleri o romantik anlar ise sonunda gerçekleşti! Engin’in katili olmaktan yargılanan Ceylin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı gece, annesinin evine gitti.

Ceylin itiraf etti, nefesler tutuldu! Yargı dizisinde bir ilk yaşandı! 7

Fakat çocukluğundan beri başka bir yere, başka bir kalbe ait olduğunu, o yeri bulamadığını, bu yüzden hep boşlukta kaldığını ancak Ilgaz’ı tanıdıktan sonra artık bütün arayışlarını onun yanında bulduğunu itiraf etti!

Savcı, geceyarısı Ceylin’i kapıda gördüğünde “Gelebilir miyim?” sözüne “Gel ve mümkünse de hiç gitme” sözüyle zaten onu hayatının nasıl da merkezine oturttuğunu itiraf etmişti. Tutukluyken yaptığı ziyaretlerde aşkını da itiraf etmiş, ona sıkı sıkı sarılmıştı.

Fakat izleyici, Ilgaz ve Ceylin’i duygusal ve romantik bir ortamda görmek istiyordu. Dizi, bekleneni sonunda yaşattı! Ceylin, huzur bulduğu Ilgaz’ın yanında ona sarılarak uyudu o gece. Duygularını itiraf ettiği o sahne ise izleyicinin nefesini tutarak her cümlesini heyecanla dinlediği bir sahne oldu. Nilüfer’in “Son Arzum” şarkısı eşliğindeki o sahne izleyiciye duygu yoğunluğu yaşattı.

İşte haftalardır beklenen o itiraf anı…