Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ilişkisi dolu dizgin devam ediyor

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ilişkisi dolu dizgin devam ediyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin Avukat Ceylin’i, ünlü oyuncu Pınar Deniz, Engelsiz Yaşam Derneği’nin ödül töreninde merak edilen soruları cevapladı.

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl 12’ncisini düzenlediği “Yılın En İyileri Ödül Töreni” yapıldı. Yargı dizisinin Avukat Ceylin’i Pınar Deniz, Engelsiz Yaşam Derneği’nin ödül töreninde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü’nün sahibi oldu.

Röportajda yöneltilen “Pınar Deniz ve dizileri başarıdan başarıya koşuyor” diyebilir miyiz? sorusuna Pınar Deniz; “Yargı, evet güzel bir proje oldu. Şimdiden ödülleri almaya başladık. Umarım da bahtı daha da açık olur ve daha çok ödüllere layık görülür” diyerek projeyle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ilişkisi dolu dizgin devam ediyor 8

Geçtiğimiz günlerde set arası yemek molasında sevgilisi Yiğit Kirazcı ile görüntülenen Pınar Deniz’e bu sahne de hatırlatıldı. Sevgilisinin aslında ziyarete gelmediğini ifade eden güzel oyuncu, esprili bir şekilde; “Öğlen yemeği sonrasında karşıma bir anda birileri çıktı, ben de anlamadım” diyerek Yiğit Kirazcı’nın ziyaretinin kendisine de sürpriz olduğunu söyledi.

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı ilişkisi dolu dizgin devam ediyor 9

Oyuncu, Yiğit Kirazcı ile aşklarının da devam ettiğini belirten güzel oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini söylemek dışında fazla bir detay vermek istemedi. Aşkın Kıyameti isimli sinema filminin çekimlerinde birlikte rol aldıktan sonra setteki arkadaşlıklarını aşka dönüştüren ikili, şu anda mutlu bir dönem geçiriyor.