Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Chiron asteroiti Terazi Burcunda olanlar hangi özelliklerine dikkat etmeli? İşte Zeynep Turan’ın yorumu…

Chiron asteroiti Terazi Burcunda olanlar hangi özelliklerine dikkat etmeli? İşte Zeynep Turan’ın yorumu…

tarafından sevda

Ünlü astrolog Zeynep Turan youtube kanalında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarından büyük ilgi görüyor. Turan bu hafta twitburc köşesinde Uranüs ile Mars gezegenlerinin arasında duran chiron asteroitinin burçlara etkisini yorumladı.

“Chiron siz dünyaya geldiğinizde hangi burçtaysa o burcun ruh halini alıyor ve yaralarınızı ona göre sarıyorsunuz” diyen Zeynep Turan Chiron’u Terazi burcunda olanlar için şunları söyledi; Chiron Terazideyse bu kişilerde, detayları gözden kaçırma, kendi içinde çelişkiler yaşama, ilişkilerde uyumu sağlamakta ve empati kurmakta zorlanma etkileri ortaya çıkar. Ruh halleri sürekli değişebilir, akıl karışıklığı da karar almalarını zorlaştırır. İkili ilişkilerde sürekli mağduru oynarlar,biten ilişkileri ile ilgili bir dolu yorum yapabilirler,  mümkünse dengeyi kurmaları gerekir. Bu kişiler ya uzun soluklu ilişkiler yaşarlar ya da birden fazla evlilik yaparlar.