Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Chiron asteroiti Yay Burcunda olanlar hangi özellikleri ile dikkat çekerler? Zeynep Turan açıkladı…

Chiron asteroiti Yay Burcunda olanlar hangi özellikleri ile dikkat çekerler? Zeynep Turan açıkladı…

tarafından sevda

Ünlü astrolog Zeynep Turan youtube kanalında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarından büyük ilgi görüyor. Turan bu hafta twitburc köşesinde Uranüs ile Mars gezegenlerinin arasında duran chiron astreroitinin burçlara etkisini yorumladı.

“Chiron siz dünyaya geldiğinizde hangi burçtaysa o burcun ruh halini alıyor ve yaralarınızı ona göre sarıyorsunuz” diyen Zeynep Turan Chiron’u Yay burcunda olanlar için şunları söyledi; Olaylar arasındaki bağlantıyı görmekte eksiklik, yeni başlangıçlar yapmakta zorlanan, umutlar ve gerçekler arasında kalan, inanç konusunda zorlanan ya da fanatik özellikler sergileyen, farklı bakış açılarına değer vermeyen bir kişilik.

Chironunuz Yaydaysa eğer adalet ve hak arayışı içerisinde olursunuz. psikolojik olarak yolculuk yapmaya bayılıyorunuz demektir, ruhsal terapi yapmak sürekli birilerinin kurtarıcısı olmak adaleti sağlamak  başkalarına yol göstermek arzusu içerisinde olursunuz.