Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisine Oğuz Okan karakteri geldi, Ertan Saban her şeyi değiştirebilir!

Avlu dizisine Oğuz Okan karakteri geldi, Ertan Saban her şeyi değiştirebilir!

tarafından ker_def

Star TV ekranında yayınlanan Avlu dizisinin 37. yeni bölümü izleyicilerle 4 Nisan Perşembe günü buluşmaya hazırlanıyor. Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümüne Ertan Saban da katılacak. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

Avlu dizisi 37. bölüm fragmanında Deniz ile Zerrin arasında büyük savaş devam ediyor… Deniz ve Zerrin kozlarını oynuyor… Kaçınılmaz felaket geliyor… Deniz, Zerrin’in altını oymaya çalışırken Zerrin de boş durmuyor ve Azra’ya sarıyor. Dizinin 37. bölümüne Ertan Saban katılıyor. Oğuz Okan karakterini canlandıracak olan Saban’ın neler yapacağı merak ediliyor. Oğuz ile Azra arasındaki yakınlık dikkat çekecek.

Peki dizinin 36. bölümünde neler yaşanmıştı?

Zerrin’in öncelikli amacı Melis’i cezaevinden göndermek. Deniz’in yaptığı hatalarla Melis’i göndermesine de yardımcı olduğunu söyleyen Zerrin’in neden bahsettiği ise merak konusu oldu.

Melis’in “İçeridekiler birbirini öldürsün, senin de umurunda olmasın” sözleri, Özlem’i çok etkilemiş görünüyor. Özlem’in, Zerrin ‘in yanında durmaya devam edip etmeyeceği de bir başka soru işareti.

Bu arada Kudret’in Azra’nın odasına gelip ona bıçak çektiği anlar da yeni bölüm tanıtımında dikkat çeken bir sahne.

Deniz ve Azra’nın cezaevindeki tek düşmanı Kudret değil. Artık Zerrin’le de mücadele etmek zorundalar. Zerrin, psikolojisinin nasıl bir noktada olduğunu keşfeden Melis’ten kurtulmanın planlarını yapıyor. Ancak tanıtımda Murat’ın Zerrin’e, Melis’i cezaevinden gönderme planının tutmadığını söylediği sözler de dikkat çekiyor.