Ana sayfa Sosyal Medya Çiğdem Batur, yeniden Savcı Leyla olacak mı? İşte en net ve gerçek durum!

Çiğdem Batur, yeniden Savcı Leyla olacak mı? İşte en net ve gerçek durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarına damga vuran yapımlardan birisi de Kurtlar Vadisi Pusu olmuştu. Bu dizide Savcı Leyla karakterine ise Çiğdem Batur hayat vermişti.

Ünlü oyuncu bugüne kadar birçok projede yer aldı. Farklı roller canlandırdı.2005 yılında Gümüş dizisinde Dilek olarak ilk kez setlerde yer alan Batur, ardından da Vazgeç Gönlüm dizisinde Goncagül karakterine hayat verdi. Papatyam dizisindeki Fulya olarak sevildi.

Ünlü üyonucu, 2010-2015 yıllarında canlandırdığı Savcı Leyla Türkmen karakteri ile Kurtlar Vadisi Pusu dizisine damga vuran isimlerden oldu. Hala da bu rolle akıllarda yer alıyor ve Savcı Leyla’yı gönüllerden silemedi. En son 2017 yılında Deli Gönül isimli dizide görünen oyuncu tam 4 yıldır başka bir dizi projesine evet demedi.

Son dönemde sosyal medyada köpürtülen Kurtlar Vadisi Kaos isimli diziyle ilgili ismi geçse de ortada henüz böyle bir proje yok. Var olan tek şey Necati Şaşmaz’ın 2018 yılında Anadolu Ajansı’na dizi ile ilgili yaptığı açıklamalar. Hala da bu sözleri üzerinden dizinin yakında ekrana geleceği söyleniyor. Ancak şu ana kadar bu bilgi resmen doğrulanmadı.

Çiğdem Batur hayranları ise yeniden Savcı Leyla olmasını bekliyordu. Ancak bu hevesleri de kursaklarında kaldı. Batur, instagram’da takipçileriyle sohbet ettiği sırada dizi sorusu geldi.

“Kurtlar Vadisi Kaos’la ekrana dönecek misin?” şeklindeki soruya oyuncunun yanıtı çok net oldu:

“Bu konudaki her haberde adım var, fakat doğruluk payı yok.”