Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor setinde neler oluyor, işte gerçekler!

Mucize Doktor setinde neler oluyor, işte gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor, son haftalarda bir miktar reyting düşüşü yaşasa da hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile göz önünde bir proje olmayı sürdürüyor.

Taner Ölmez’in muhteşem Ali Vefa performansı adeta ders niteliğinde izletilmeli… Oyuncu her duyguyu izleyiciye geçirebiliyor ve rolünü adeta içinde yaşıyor, yaşatıyor. Dizinin ilk sezonda müthiş reytingler alması, üst üste rekorlar kırması ise geride kaldı. Artık ortanın üzerinde oranlar elde ediyor.

Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra en başarılı yapım olarak dikkat çeken Mucize Doktor, sette bir aile ortamı sağlayan dizeler arasında… Tüm oyuncular, sette çalışan ekip halinden memnun.

Ancak yoğun ve stresli bir çalışma temposu olduğu da net… Koronavirüs önlemlerinin de alınarak çekilen sahneler genelde Pendik’te bulunan bir özel hastane de gerçekleştiriliyor.

Mucize Doktor setinde neler oluyor, işte gerçekler! 7

Hem duygusal sahneleri hem de insan sağlığına yönelik farklı konuları gündeme getirerek milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan dizinin kamera arkasında neler yaşandığı da zaman zaman paylaşılan videolar ile ortaya çıkıyor.

Her şeyden önce sette herkes mutlu. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Çekim aralarında oyuncuların eğlenceli anları da kameraya yansıdı.

Sinem Ünsal’ın kahkahalarının yükseldiği, henüz Adil bey karakterindeki Reha Özcan’ın ayrılmadığı, Murat Aygen’in gülümseten hallerinin yer aldığı 45.bölümün kamera arkası görüntülerini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

İzleyiciler, “Çok neşeli bir ekipsiniz, neşenizi o kadar güzel yansıtıyorsunuz ki ekrana, size bayılıyorum” diye yorum bıraktı.