Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu’nun Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur, hayatında büyük değişim yaptı!

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur, hayatında büyük değişim yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 yılında Düzce’de dünyaya gelen Çiğdem Batur, hayatının en önemli kararlarından birisini aldı. 2010 ile 2015 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde başrolde yer alan oyuncu, canlandırdığı Savcı Leyla karakteri ile akıllara yazıldı.

Birçok dizi hayranının bu rolüyle hatırlamakta olduğu oyuncu, 2005 yılından bu yana setlerde yer alıyor. İlk olarak Gümüş dizisinde Dilek karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu hem dizi hem sinema filmi hem de tiyatro sahnesinde bugüne kadar birçok projede bulundu.

2017 yılında Deli Gönül isimli dizide başrolde yer aldıktan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapmayan Çiğdem Batur, sinema ve tiyatro faaliyetlerini öne almıştı. Son dönemde İngiltere’ye sıklıkla giden oyuncu hayatının en önemli kararlarından birisini alarak, artık bu ülkede daha fazla bulunma planlaması yaptı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur, hayatında büyük değişim yaptı! 7

Ne İngiltere ne de Türkiye gibi bir seçimi olmadığını ve her iki ülkede de bulunacağını belirten Çiğdem Batur, “Yaza hazırlık yapıyorum. Yaz tatili, dinlenme, aynı zamanda da Londra’ya gidip geliyorum. Orada güzel işler olacak. Artık havalar ısınıyor, onun da enerjisi var. Her şey keyifli” diye konuştu.

“İngiltere’ye mi yerleşeceksiniz?” şeklindeki soruya da yanıt veren oyuncu, tam olarak böyle olmadığını şu sözlerle anlattı: “Ne tamamen orada ne de tamamen buradayım. Git, gel yapacağım. Öyle bir yaşam tarzını tercih ediyorum. Sadece orada olmam da mümkün değil, burada olup orayla alakalı şeyler yapmayı seviyorum. Güzel gelişmeler oluyor hayatımda. Hem İstanbul’da hem Londra’da geçecek bir hayat.”

Londra’nın havasının yağmurlu ve kapalı olmasıyla korkutulduğunu ifade eden oyuncu, yaz insanı olduğunu ve güneşi sevdiğini dile getiren Çiğdem Batur, “Ben oraya gittiğimde 2 ayda kalsam, 3 ay da kalsam, o basık ve bulutlu hava ile karşı karşıya kalmıyorum. Orası çok ferah, havası temiz. Güzel, orada beni zorlayan bir şey yok, mutluyum orada” açıklamasında bulundu.