Ana sayfa Sosyal Medya Cihangir Ceyhan yeni dizisi Camdaki Kız’dan büyük keyif alıyor!

Cihangir Ceyhan yeni dizisi Camdaki Kız’dan büyük keyif alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının en iyi dizisi olarak haftalardır birincilik elde eden Camdaki Kız, son bölümde Mahkum isimli Fox TV dizisinin başlaması ile birlikte bir grup izleyicisini kaybetti. Bu durum da diziye 3 birincilikten ikisini kaybetmesine neden oldu.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonunda Cihangir Ceyhan da hikayeye Hayri karakteriyle katıldı. Ünlü oyuncunun diziye katılması hayranlarını çok memnun etti.

GQ Dergisi’nin Men of the Year 2021 ödül törenine katılan Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız dizisi dışında bir şey yapmadığını da söyledi. Oyuncu, “İşe gidiyorum, ev geliyorum. Çok fazla bir şey yapamıyoruz” diye konuştu.

Camdaki Kız dizisinin uyarlandığı Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlandı. Cihangir Ceyhan kitabı okuduğunu ve çok keyif aldığını söyledi.

Oyuncu, “Gerçek bir hikayeden uyarlanmış bir şey. Ben ilk teklif geldiğinde zaten kitabı okuduğum zaman çok keyif almıştım. Gerçekten böyle bir karaktere can vermek keyifli bir şey” dedi.

Hikayede bundan sonraki süreçte izleyicileri daha güzel ve keyifli olayların beklediğini belirten ünlü oyuncu, güzel tepkiler aldığını da sözlerine ekledi.

Her projenin başka bir tadı olduğunu anlatan Cihangir Ceyhan, “Şu anda çok güzel bir yerde, iyi bir işte çalışıyorum. Ekibimiz güzel. İşimiz izleniyor. İnsanlardan dışarıda çok güzel tepkiler alıyoruz. Bundan sonrasında hayat macerasında neler bekliyor bizi, onu bekliyoruz” diye konuştu.