Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz ile aşk iddiası sorulunca Ayça Ayşin Turan şekilden şekle girdi!

Alp Navruz ile aşk iddiası sorulunca Ayça Ayşin Turan şekilden şekle girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı dizisinden sonra gelen projeleri değerlendiriyor. Nasıl bir rol istediği şeklindeki sorulara yanıt vermek istemeyen oyuncu, bu tür düşüncelerini paylaşmayı sevmediğini dile getirdi.

Aksiyon projesi gelir ise kabul edebileceğinin sinyalini veren oyuncu, “Aksiyon güzel olur, severim” diye konuştu. Değişik rolleri çok sevdiğini anlatan oyuncu, “Ben farklı karakterlere hayat vermekten çok hoşlanıyorum. Değişik bir rol gelirse çok sevinirim” dedi.

Ada Masalı dizisindeki Haziran karakterinin de kendisi için çok değişik bir enerjisi olduğunu anlatan oyuncu, “Onun bende ayrı bir yeri var” diyerek karakteri ne kadar çok özümsediğini anlattı.

Şu anda dinlenmekte olduğunu ve gelen projeleri değerlendirme aşamasında olduğunu anlatan oyuncu, içine sinmesi durumunda, dijital veya televizyon işi olsa da fark etmeyeceğini belirtiyor.

Alp Navruz ile aşk iddiası sorulunca Ayça Ayşin Turan şekilden şekle girdi! 7

İçine sinen projelere başladığını, reytingin ise seyircinin takdiri olduğunu anlatan Ayça Ayşin Turan, ara sıra denk geldiği zaman Camdaki Kız dizisine baktığını da belirtti.

Camdaki Kız dizisinde yer almak gibi bir durum olmadığını da anlatan oyuncu, Ada Masalı dizisinin finalindeki evlilik sahnesi üzerinden sorularla da karşılaştı.

Evlilik konusunda “Zamanı gelince olur” diyen oyuncu, aile ortamını sevdiğini de ifade etti.

Alp Navruz ile bir ilişki yaşadıkları yönündeki sorular üzerine ise “Güzel her şey, İstanbul’a geldik” diyerek net bir yanıt vermek istemedi.

Oyuncunun hem sempatikliğini koruması hem sorulara naif bir şekilde yanıt vermesi ve esprilerle de Alp Navruz meselesini geçiştirmesi dikkatlerden kaçmadı. O anları videodan da izleyebilirsiniz.