Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik’in yeni bir işe ne kadar ihtiyaç duyduğu sözlerinde gizli!

Yüsra Geyik’in yeni bir işe ne kadar ihtiyaç duyduğu sözlerinde gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, son günlerin en çok konuşulan genç oyuncularından birisi oldu. Geçen sezon itibariyle 15 yıldır yer aldığı Arka Sokaklar’dan ayrılan oyuncu, cesur bir karar verdi.

Yüsra Geyik, ekranda izleyicilerin karşısında büyüdüğü ve garanti olarak görülen bir diziden ayrılarak, yeni maceralara atılarak kendine ne kadar güvendiğini sergiledi.

Oyuncu, yeni sezonda da Camdaki Kız isimli diziye Melisa karakteri ile katıldı. Yeni işinde de hayranlarının beğenisini kazanan oyuncu, yeteneklerini şimdi Kanal D’nin bir başka projesinde sergiliyor.

GQ Dergisi’nin Men Of The Year 2021 ödül törenine katılan Yüsra Geyik, 15 yılın ardından yeni bir işe başladığı için de halinden memnun.

Yüsra Geyik'in yeni bir işe ne kadar ihtiyaç duyduğu sözlerinde gizli! 7

Oyuncu, şöyle konuştu: “Dizi çok güzel gidiyor. Benim için çok güzel oldu. 15 seneden sonra yeni bir işe başlamak. Çok heyecanlıyım. Benim için çok büyük bir heyecan. Geçmesini, durulmayı ve anın tadını çıkarmayı bekliyorum” diye konuştu.

Camdaki Kız dizisindeki 6. bölümünün çekimlerini yapmakta olan oyuncunun hala yüksek bir heyecan yaşaması ve bunu bastıramadığını da ifade etmesi, 15 yılın ardından yeni bir proje ne kadar çok ihtiyacı olduğunu da ortaya koydu.

Arka Sokaklar’da da çok başarılı işler yapan Yüsra Geyik, yeni işini de çok sevdiğini bu haliyle bile sergiliyor.