Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinin Eray’ı İrfan Kangı, TRT1 dizisine katıldı!

Çocuklar Duymasın dizisinin Eray’ı İrfan Kangı, TRT1 dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yenilenen bölümleri 2017-2019 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin final yapmasından bu yana uzun bir zaman geçti. Dizinin yeniden çekileceği iddiaları ortaya atılsa da başrol oyuncusu Tamer Karadağlı bunun doğru olmadığını ve projenin de ömrünü tamamladığını söylemişti. Dizide Eray karakterine hayat veren İrfan Kangı ise şimdi yeni bir dizinin kadrosunda yer alacak.

Çocuklar Duymasın dizisinde Eray karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, farklı dizilerde de çeşitli rollerde bulundu. Ayrıca sinema filmlerinde de birçok projede yer aldı. 1976 doğumlu olan İrfan Kangı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro bölümünde eğitimler aldı. Sunuculuk ve yönetmenlik de yapan Kangı, ayrıca tiyatro eğitmenliğine de adım atmıştır.

2013 yılında Show TV’de yayınlanan “Benzemez Kimse Sana “adlı programda yarışmacı da olan İrfan Kangı, TRT1’de yayınlanmakta olan Seksenler dizisine katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, dizide Hulusi karakterine hayat verecek.

Seksenler dizisi hatırlanacağı üzere önceki sezondan itibaren TRT1 ekranında hafta içi akşam üstü saatlerinde 60 dakikalık yeni formatı ile yayınlanmaya devam ediyor.