Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Tutku’su şimdi de Show TV’nin dizisini karıştıracak!

Çocuklar Duymasın’ın Tutku’su şimdi de Show TV’nin dizisini karıştıracak!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon sonbaharda reyting sorunu yaşayan Çocuklar Duymasın dizisinde, yapımcı Birol Güven Tutku isimli karakteri diziye dahil ederek bir anda kötü durumu iyiye çevirmişti.

Antipatik bir karakter olan Tutku, izleyicileri çok rahatsız etti ama dizinin reytinglerinin yükselmesini de sağlayarak müthiş bir başarıya imzasını attı.

Çocuklar Duymasın’da Tutku karakterinin sahneleri de gelen tepkiler nedeniyle git gide azalmıştı.

Tutku’yu canlandıran Gülin İyigün, yeni sezonda ise çok farklı bir yapımda izleyicilerle buluşacak.

İyigün, Show TV ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak olan Keşke Hiç Büyümeseydik isimli dizide yer alacak.

Yapımını MinT Prodüksiyon gerçekleştiriyor. Yani dizinin arkasındaki isim Çocuklar Duymasın’ın arkasındaki isim aynı; Birol Güven.

Birol Güven, Çocuklar Duymasın’da müthiş bir iş çıkartan Gülin İyigün’e yeni projesinde de rol vererek oyuncuya hakkını teslim etmiş durumda.

Keşke Hiç Büyümeseydik nasıl bir dizi?

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ dizisinin çekimleri tüm hızıyla başladı. 30 yıllık bir zaman diliminin konu edileceği diziden ilk kareler de geldi.

Babalarının ölümüyle çocukluk anılarını, gençlik bunalımlarını, ilk aşklarını ve kavgalarını yaşadıkları yere yıllar sonra geri dönen kardeşlerin hikayesi izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Çocuklar Duymasın'ın Tutku'su şimdi de Show TV'nin dizisini karıştıracak! 8

Yapımını MinT Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, senaryosunu Birol Güven-Murat Aras-Eray Yasin Işık’ın yazdığı ‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ dizisinin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker yer alıyor.

“ÇOK SICAK BİR HİKAYE İÇİN SETE ÇIKTIK”

Çocuklar Duymasın'ın Tutku'su şimdi de Show TV'nin dizisini karıştıracak! 9
“Yine bir ekmeği bölüşseydik, keşke hiç büyümeseydik” mottosuyla yola çıkan dizinin oyuncularından Ege Aydan, “Heyecanlarımız sımsıcak. Özenli çalışmamız senelere yayıldı” dedi. Burcu Kara ise “Çok sıcak bir hikaye için sete çıktık. Bir heyecan, bir coşku ile birinci bölümü bitirdik bile. Hem de gözyaşlarıyla” şeklinde konuştu. Dizinin bir diğer oyuncusu Açelya Akkoyun da “Çocukluğumuzdan bugüne kadar yaşadığımız her şey; sevgi, saygı, hoşgörü, anılar, küçük ama büyük mutluluklar… ‘Keşke hiç büyümeseydik’ dediğimiz günlere çoluk çocuk, büyük hep beraber dönüyoruz” sözleriyle yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

‘Keşke Hiç Büyümeseydik’ yakında Show TV’de başlıyor.