Ana sayfa Dizi Haberleri Çocukluk dizisinde buluşan, Erdal Beşikçoğlu ile Burcu Özberk’in yolları çok önceden kesişmiş!

Çocukluk dizisinde buluşan, Erdal Beşikçoğlu ile Burcu Özberk’in yolları çok önceden kesişmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 9 Ekim Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Çocukluk dizisi, merakla bekleniyor… Medyapım imzalı dizinin Kimsesizler olan ismi, tepkiler üzerine Çocukluk olarak değiştirilmişti. Dizide Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız başrollerde bulunuyor.

Dizi hakkında kameralara açıklamada bulunan Burcu Özberk, Erdal Beşikçioğlu ile bu yapımın ilk projesi olmadığını söyledi. İkilinin buluşmaları Burcu Özberk’in öğrencilik yıllarına dayanıyor… O dönemde tiyatroda Erdal hoca ile çalıştıklarını anlatan Burcu Özberk, şu detayları verdi:

“Erdal hoca ile ben zaten 4-5 yıl tiyatro yaptım. Ankara’da öğrencilik yıllarından bu yana tanıdığım, çok değer verdiğim, saygı duyduğum bir insan. Onun yarattığı dünyanın içinde bir oyunda var olmak da beni hep mutlu ederdi. Onun oyunlarını izlemek de beni hep farklı yerlere götürürdü. Beynimde hiç düşünmediğim yerleri düşünmeye başlardım.”

Dizinin çekimlerinin çok güzel gittiğini anlatan Burcu Özberk, huzurlu ve mutlu bir set olduğunu anlattı. Oyuncu, “Herkes işini son derece konsantre bir şekilde yapıyor. Bölümlerimizi çekmeye devam ediyoruz. Bu hafta da ilk yayın günümüz. Heyecanla ve mutlulukla bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

İki tane yeğeni olduğunu ve çocuklarla arasının çok iyi olduğunu anlatan Burcu Özberk, onlarla çok iyi anlaştığını da ifade etti.