Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde final kararına Yasemin Allen sitem etti!

İyi Günde Kötü Günde final kararına Yasemin Allen sitem etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi Günde Kötü Günde dizisinin 3 başrol oyuncusundan birisi de Yasemin Allen idi. Star TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan dizi hakkında final kararı verilmişti. Reytingleri kötü giden dizide Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ile birlikte rol alan Yasemin Allen, konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Erdal Beşikçioğlu’nun Ray Bradbury’nin 1951’de ilk defa basılan ünlü bilimkurgu romanı Fahrenheit 451’i sahnelemesi birçok ünlü ismi, Tatbikat Sahnesi’ne çekti… Yasemin Allen de bu isimlerden birisiydi. Oyuncu, pandemi nedeniyle tiyatroların kapalı olmasını hatırlattı ve sahne sanatlarını çok özlediğini ifade etti.

Dizi konusunda da soruları yanıtlayan oyuncu, “Dizimiz maalesef erken final kararı alındı. Biz çok üzgünüz tabii ki, bununla ilgili. Bütün seyircilerimize, bizi destekleyen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Sosyal medya üzerinden inanılmaz bir destek vardı” diye konuştu.

Ekibin çok mutlu şekilde çalıştığını hatırlatan Yasemin Allen, herkesin üzgün olduğuna değindi.

Oyuncu, “Çok sevdik birbirimizi, üzgünüz o yüzden. İşte televizyonun kaderi. Sebep gösterilmiyor bize. Reytingler denilebiliyor. Şu anda zaten seyircinin alışkanlıkları da farklı. Yapımcıların ve oyuncuların, bütün ekibin alışık olduğunun dışında hareket ediliyor. O yüzden belli belirsiz şeyler var. Önümüzü görmeye çalışıyoruz. Televizyon, dünya çapında sekteye uğramış bir sektör. İnşallah güzel şeyler yapıp karşınıza çıkacağız tekrar” açıklamasını yaptı.

Sosyal medyadan kötü yorumlar gelebildiğini ve bunları sildiğini ifade eden Yasemin Allen, eskiden bunların kendisini etkilediğini kabul etti. Oyuncu, “Sıkılıyor insan biraz ama üzülmüyorsun. Yeter artık, falan durumuna geliyorsun” dedi.