Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde kalbinize dokunacak sahne!

Çocukluk dizisinde kalbinize dokunacak sahne!

tarafından ker_def

Çocukluk dizisinin Fox TV ekranında ikinci bölümü bu akşam (16 Ekim Cuma) yayınlanacak. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İlk bölümü iyi bir başlangıç yapan Çocukluk dizisi, izleyicilerde olumlu etkiler bırakmıştı. Çocukların yeni bir aileye, mutlu bir yuvaya kavuşturulması amacıyla yapılan çalışmalar izleyicinin de ilgisini çekti. Peki 2. bölümde neler yaşanacak?

İşte detaylar: Küçük Zeynep’in annesini unutması, terk etmesi kadar kolay değildir. Onun kokusunu, hayalini, Mavi’ye söz verdiği gibi kalbinden çıkarmak için çabalarken imdadına yanlışlıkla okuduğu bir mektup yetişir.

Ayşegül’ün mutfakta unuttuğu evrakların arasında evlat edinmek için başvuran bir ailenin gelecekteki kızlarına yazdığı mektup, küçük Zeynep’in kalbine dokunur.

Çocukluk dizisinde kalbinize dokunacak sahne! 7

Zeynep’in hayatında bir mektupla başlayan değişimin annesini unutmaya yetip yetmeyeceğini ise zaman gösterecektir. Ve her şey tam yoluna girmişken, geçmişin hayaletleri bu kez en beklenmedik çocuklarımızın hayatını alt üst etmek için çıkagelir.

Çocukluk dizisinin ikinci bölümünden görüntüleri videoda bulabilirsiniz.