Ana sayfa Dizi Haberleri Çok ayıp ettiler! Şükran Ovalı’dan 2 yıl sonra gelen Ufak Tefek Cinayetler açıklaması

Çok ayıp ettiler! Şükran Ovalı’dan 2 yıl sonra gelen Ufak Tefek Cinayetler açıklaması

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan ve başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Gökçe Bahadır gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ekranların unutulmaz projelerinden biriydi. Hikayesiyle bir anda dikkatleri çeken ve kostümler, mekanlar ve senaryosu ile beğeni toplayan bir dizi olmuştu.

Diziye 2018 yılının Kasım ayında Şükran Ovalı da bir kaç bölüm konuk oyuncu olarak katılmıştı. Hatırlayanlar bilir, kırmızı deri kıyafetiyle arzı endam etti oyuncu. Bir süredir ekranlarda yoktu. Futbolcu Caner Erkin ile evli olan Şükran Ovalı, o dönem kızı Mihran Ela’yı henüz yeni dünyaya getirmişti. Küçük kızı henüz 2 aylıktı.

Doğal olarak oyuncu, izleyenlerin kendisini görmeye alıştığı kilodan biraz daha kiloya sahipti ama henüz 2 ay önce doğum yapmış olduğu göz önüne alınınca, aslında konuşulmaya bile değmeyecek bir konuydu bu. Zira oyunculuğuyla ve oynadığı karakterle diziye zaten büyük renk katmıştı.

Çok ayıp ettiler! Şükran Ovalı'dan 2 yıl sonra gelen Ufak Tefek Cinayetler açıklaması 8

Oysa Şükran Ovalı, hiç olmadık eleştirilere, sözlere maruz kaldı sosyal medyadan. Üstelik bu sözleri söyleyen izleyenlerin büyük kısmı da kadınlardı. Hiç haketmediği bu çirkin sözlere o günlerde oyuncu çok da yanıt vermedi. Hatta kendisine pek çok hemcinsi meslektaşından da destek geldi.

Ovalı’ya yöneltilen eleştirilerde bazen ipin ucunu iyice kaçıran ve hakarete varan sözler de sarfedildi. Şimdi o kişiler bu yaptıklarını hatırlar mı ya da bir nebze olsun utanırlar mı bilinmez ama göz önünde de olsa, mesleği ekranda olmak da olsa yeni doğum yapmış bir kadına yönelik bu tür tavırlar, aklı başında kimsenin tasvip edemeyeceği olaylar.

Şükran Ovalı, mütevazi ve olgun tavrını koruyarak sakin kalmaya ve bu konuda çok da konuşmamaya dikkat etti. Ancak aradan geçen iki yılın ardından Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye verdiği röportajında o dönem neler hissettiğini de ilk kez bu kadar açık bir dille paylaştı.

Çok ayıp ettiler! Şükran Ovalı'dan 2 yıl sonra gelen Ufak Tefek Cinayetler açıklaması 9

Bu arada geçtiğimiz hafta Star TV’nin Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan Şükran Ovalı’nın eski formunda olduğu da görülmekte.

İşte Şükran Ovalı’nın o dönem neler yaşadığı ile ilgili röportajdaki sözleri:

Hakan Gence: Hamilelik sürecinde aldığınız kilolar yüzünden sosyal medya şiddetine maruz kalmıştınız. Bunlar sizi üzdü mü o dönemde?

Şükran Ovalı: Bunları kadınlar yaptığında çok daha fazla üzülüyorum. Ben de genelde hemcinslerimden duyup üzüldüm. Herkesin bedeni aynı olmak zorunda değil. Bu benim özgürlüğüm. Ben o süreçte loğusaydım. Kızım Mihran iki aylıktı. Bedenim değişmişti ama mutluydum. ‘Ufak Tefek Cinayetler’e konuk oyuncu oldum. Ondan sonra eleştiriler geldi. Ama eleştiri ve hakareti karıştırmamalı. Günümüzde sosyal medyada hakareti bir meziyet haline getirdiler. Bu eleştiri değil, sınır ihlali. Ama kötü, vicdanı eksik insanların yazdıklarıyla artık ilgilenmiyorum.