Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sonunda yeni sezona başlıyor… İşte yayın tarihi…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sonunda yeni sezona başlıyor… İşte yayın tarihi…

tarafından zk zk

atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayın tarihi büyük merak konusuydu. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezon çekimlerinin başlamamış olması da izleyenleri kaygılandırmaktaydı. Ancak geçtiğimiz günlerde Kaynarca, yakında çekimlerin başlayacağını söylemişti.

Eylül ayının gelmesiyle birlikte pek çok dizi yayına başladı ama Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden bir haber alınamamıştı. Sonunda beklenen müjdeli haber geldi. tv100’ün haberine göre dizinin 6 Ekim Salı akşamı, yani gelecek hafta yine kendi gününde yayınlanacağı da ortaya çıktı.

Yeni sezonda eski isimlerin yanına yepyeni karakterler de eklendi. Diziye katılacak oyuncuların kimleri oynayacağı şimdiden merak konusu. Bu sezon pek çok oyuncuyu kadrosuna katan dizide, sürpriz hikayelerin de yer alacağı anlaşılıyor bu transferlerden.

Bir süredir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılan isimler medyada yer almaktaydı. Bu isimler, Pelin Akil, Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik, Erol Babaoğlu ve Gizem Arıkan.

Dizinin kadrosuna yeni bir ismin daha katıldığını Gazeteci Birsen Altuntaş twitter’dan duyurdu. Öner Ateş de EDHO’da Cevat karakteriyle yer alacak.