Ana sayfa Dizi Haberleri Çok eleştirilen Üç Kuruş dizisi, büyük beklenti kurulan Hakim’den daha iyi durumda!

Çok eleştirilen Üç Kuruş dizisi, büyük beklenti kurulan Hakim’den daha iyi durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting yarışı tüm hızıyla sürürken, Alparslan dizisi izlenme oranlarındaki düşüşten etkilense bile birinci olmayı sürdürüyor. Ramazan ayının etkisi ve sıcak havalarla birlikte izleyicilerin televizyon alışkanlıkları da değişiyor.

Alparsaln dizisi 23. bölümü ile birlikte birkez daha tüm kategorilerde birincilik elde etti. Dizinin reytingleri de düştü ama artık bu dönemde tüm dizilerde yaşanan sıkıntıları TRT1 dizisinin de yaşadığını görüyoruz.

Yasak Elma dizisi de beşinci sezon sonuna doğru giderken, yine etkili performanslar ortaya koymaya devam ediyor. Dizinin reytingleri düştü ama sıralamada tüm kategorilerde üçüncü olmaya devam etti. 140. bölümü geride kalan Yasak Elma’nın 6. sezon hazırlıkları da başladı.

Survivor’ın tüm kategorilerde ikincilik elde ettiği 25 Nisan Pazartesi akşamı en dikkat çeken reyting sonuçları atv’nin Hakim dizisinden geldi. Başladığı günden bu yana büyük beklentiler kurulan ve çok etkili bir oyuncu kadrosunu buluşturan dizi ne yazık ki, büyük reyting sorunu yaşıyor.

Çok eleştirilen Üç Kuruş dizisi, büyük beklenti kurulan Hakim'den daha iyi durumda! 8

4. bölümü yayınlanan Hakim dizisi tüm kişiler kategorisinde ancak 11. sırada yer alabildi… AB’de günü altıncı olarak bitiren ve ABC1’de de beşincilik elde eden dizi bu haliyle izleyiciden yeterince destek alamadığını gösteriyor.

Üç Kuruş dizisi ise Show TV ekranında finale doğru adım adım gidiyor. 24. bölümü yayınlanan diziden geriye sadece 4 bölüm kaldı… Tüm kişilerde dördüncülük elde eden Üç Kuruş, çok eleştirilen bir yapım oldu. Bu kategoride Hakim’e fark atan dizi, AB ve ABC1’de ise rakibinin gerisinde kaldı.

Çok eleştirilen Üç Kuruş dizisi, büyük beklenti kurulan Hakim'den daha iyi durumda! 9

AB’de günü sekizinci olarak bitiren Üç Kuruş, ABC1’de ise altıncı sırada bulunuyor… Üç Kuruş sezona çok iyi başlayan ama sonrasında hikayesi ile çok eleştirilen bir diziydi. Finale doğru giderken bile Üç Kuruş’un, büyük beklentilerle izleyicilerle buluşan Hakim dizisinden daha iyi durumda olması dikkatleri çekiyor.