Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk ve Kaçış dizileriyle gündem olan İrem Helvacıoğlu, sette ölümden dönmüş!

Annenin Sırrıdır Çocuk ve Kaçış dizileriyle gündem olan İrem Helvacıoğlu, sette ölümden dönmüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 1990 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan oyuncu, Behzat Ç. isimli diziyle ilk kez izleyicilerin karşısına çıktı ve son yılların en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi olmayı, birbiri ardına önemli projelerde yer alarak başardı.

Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşi Kızları, No 309 gibi dizilerde tecrübe kazanan oyuncu, asıl büyük çıkışını Sen Anlat Karadeniz dizisine borçlu. Canlandırdığı Nefes karakteri ile akıllara yazılan ve başarılı oyunculuğu ile de kariyerinde zıplama yaşayan İrem Helvacıoğlu, son dönemde ise iki diziyle yeniden gündemde bulunuyor.

Çarşamba akşamları tv8 ekranında yayınlanan ve reytingleri artmaya başlayan dizide Defne karakterini canlandıran oyuncu, yine etkili bir performans sergiliyor.

Bunun yanı sıra Disney Plus’ın ilk yerli dizisi olarak öne çıkan Kaçış isimli dizide Engin Akyürek’in partneri olarak yer alan oyuncu, 14 Haziran’da Türkiye’de yayınlarına başlayacak olan Disney Plus ile bir ilki de yaşayacak.

Platformun ilk Türk yapımında başrolde yer alan oyuncu, bugüne kadar setlerde ilginç olaylar yaşadı. Bunlardan birisi ise henüz yaşının küçük olduğu bir dönemde koluna soğuk çay enjekte edilmesi oldu.

İrem Helvacıoğlu, bu olayda ölümden döndüğünü Gain platformunda yayınlanan Dayı Şov programında detayları anlatan oyuncu, bugün olsa dava açacağı bir olay yaşadığını söyledi.

Oyuncu, “O dizide neden devam ettim, bilmiyorum. Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım da o zaman buna kafam yetmedi” şeklinde konuştu.

“En güzel saç ödülü” aldığının hatırlatması üzerine güzel oyuncu, “Aldığımı öğrendiğimde hoşuma gitti tabii. Anneme teşekkür ettim, genler ondan geliyor” ifadesini kullandı.