Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler 2 hayranlarına müjde! Sevilen programın yeni kanalı belli oldu

Çok Güzel Hareketler 2 hayranlarına müjde! Sevilen programın yeni kanalı belli oldu

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan, Eser Yenenler’in sunduğu Çok Güzel Hareketler 2’nin kanal ile olan sözleşmesi geçtiğimiz ocak ayında bitince yenilenmediği için sevilen program 109. Bölümü ile ekranlara veda etti.

Medyatava TV’nin Youtube kanalına dün konuk olan duayen gazeteci Cengiz Semercioğlu, programla ilgili hayranlarını sevindirecek bir haber verdi. Programın televizyonda yayınlanması için anlaşmanın yapıldığını, mart ayı itibariyle Çok Güzel Hareketler 2’nin Star TV ekranlarında yayınlanacağını duyurdu.

Uzun süre Yılmaz Erdoğan’ın başında yer aldığı ekip, son dönemde Eser Yenenler ile yoluna devam ediyordu. Yılmaz Erdoğan, uzun süre ara verdiği programa 100. bölüm kutlaması için döndü. Çok Güzel Hareketler 2’in dalya sevinci görülmeye değerdi, Yılmaz Erdoğan’ın da katıldığı bölümde hep birlikte pasta kesmişlerdi.

Fakat program kanalla anlaşamayınca Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ikinci versiyonu olan Çok Güzel Hareketler 2 programı, ocak ayı sonunda final yaparak ekran ömrünü tamamlandığı belirtildi.

Hayranlarını üzecek kararla ilgili açıklama ise Çok Güzel Hareketler 2’nin resmi Twitter sayfasından yapıldı; “Haftaya Kanal D’de son kez buluşuyoruz! Çok yakında yeniden görüşmek üzere! #ÇokGüzelHareketler2”

Fakat sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya hayranlarından tepkiler gelmiş, izleyiciler üzüldüklerini belirterek programın kaldırılmasını istemediklerini dile getirmişlerdi. Bu yeni haberle birlikte Çok Güzel Hareketler 2, Star TV ekranlarından izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.