Ana sayfa Dizi Haberleri Çok Güzel Hareketler ile parlayan, Menajerimi Ara ile çıkış yapan Nazlı Senem Ünal başrolü kaptı!

Çok Güzel Hareketler ile parlayan, Menajerimi Ara ile çıkış yapan Nazlı Senem Ünal başrolü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nazlı Senem Ünal, 1991 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan genç oyuncu, yer aldığı bazı oyunlarla ve reklam filmleriyle dikkat çekti.

Organize İşler Sazan Sarmalı dizisindeki Cetvel karakteri ile setlere adım adan Nazlı Senem Ünal, ardından da Ayukut Enişte isimli filmde rol aldı. Çok Güzel Hareketler 2 programı ile Kanal D ekranında 2019-2020 sezonunda izlediğimiz oyuncu asıl çıkışını Menajerimi Ara dizisiyle yaptı.

Jülide karakteri ile Star TV dizisinde öne çıkan genç oyuncu, şimdi de yeni bir sınav için yeniden sete çıkıyor. Ekim ayında çekimleri başlaması beklenen Burçlar isimli sinema filminde başrolde Ali Ersan Duru ile Nazlı Senem Ünal yer alacak.

Hayatında burçlara büyük önem veren Burcu isimli karakter ile erkek arkadaşı Sinan’ın hikayesini aktaracak olan Burçlar filminin yönetmeni Devrim Yalçın oldu…

Nazlı Senem Ünal için bu yeni proje ilk kez başrolde yer alacak olması nedeniyle büyük önem taşıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre filmde burçlar konseyi de olacak ve bazı önemli oyuncular da bu konseyde yer alacak. Bu isimler arasında Ayten Uncuoğlu, Çiğdem Tunç, Ruhsar Gültekin, Aliye Uzunatağan, Asuman Dabak ve Suna Yıldızoğlu gibi önemli oyuncular bulunuyor.