Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici isyan ediyor, Üç Kız Kardeş dizisinden o karakter artık çıkartılsın!

İzleyici isyan ediyor, Üç Kız Kardeş dizisinden o karakter artık çıkartılsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamları Kanal D ekranında başarıyla yoluna devam ederken, hikayenin zaman zaman başa dönme durumu da dikkatlerden kaçmıyor. Bir kez daha Somer ile Türkan ayrılık yaşadı ve sonuçta bir daha Somer’in “Seni asla bırakmayacağım” sözünü söylemesi izleyicilere eski bölümleri hatırlattı.

Üç Kız Kardeş dizisi, bilindiği üzere Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlandı. İclal Aydın ilk olarak dizi senaryosu olarak planladığı hikayeyi roman olarak yayınlamış ve çok da büyük satış rakamlarına ulaşmıştı.

Şimdi de dizi versiyonu olarak Kanal D’de salı akşamları yayınlanan romana bağlı şekilde ilerleyen hikayede, Somer ile Türkan’ın bir kez daha ayrıldığına ve ayrı ayrı bunun acısını yaşadıklarına şahitlik edeceksiniz.

Bir restoranda çalışmaya başlayan Türkan’ın sürpriz ziyaretçisi ise Mine olacak… Somer ile Türkan arasına sürekli giren Mine karakteri, izleyicilerde artık bıkkınlık yarattı.

İzleyici isyan ediyor, Üç Kız Kardeş dizisinden o karakter artık çıkartılsın! 8

Birçok dizi hayranı Mine karakterinin artık hikayeden çıkartılması gerektiğini düşünüyor. Bu durumu sosyal medyadaki paylaşımlarına yansıtan izleyiciler, “Bıktık Mine’nin oyunlarından. Sürekli Somer ve Türkan’ın arasına girmesinden” diyerek tepkilerini ortaya koyuyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin 7 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 40. bölümü öncesinde birçok izleyici paylaşım yaparak Mine karakterine yönelik öfke ifadeleri kullanıyor ve senaristlere diziden çıkartmaları yönünde baskı yapıyor.

İzleyici isyan ediyor, Üç Kız Kardeş dizisinden o karakter artık çıkartılsın! 9

Tabii ki Mine karakteri de çatışmanın içinde ve hikayenin heyecanını artıran bir noktada ve senaristlerin izleyicilerin tepkisine bakarak Mine karakterini hikayeden çıkartması pek de mantıklı olmayacaktır.

Mine karakterini canlandıran Nazlı Senem Ünal’ın da dizinin en başından bu yana yüksek bir performans sergilediğini ve oldukça başarılı bir süreç yürüttüğünü söylemek yanlış olmayacaktır.

Türkan Somer’den vazgeçiyor! Türkan verdiği kararın arkasında durarak Somer’e geri dönmez. Somer ise yaptıklarından dolayı pişman olarak Türkan olmadan yaşayamayacağını anlar. Derya ile Mustafa ise herkese karşı verdikleri kararın arkasında dururlar. Özer ise Rüçhan’a karşı yumuşar ve ondan ayrılmayacağını söyler.