Ana sayfa Sinema Sen Çal Kapımı’nın Efe’si Ali Ersan Duru’dan yeni proje!

Sen Çal Kapımı’nın Efe’si Ali Ersan Duru’dan yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2012 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Ali Ersan Duru ilk olarak Hayat Devam Ediyor isimli dizideki Berat karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Albastı Beybolat karakteri ile de ilgi gören oyuncu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Ferhat rolüyle de akıllarda kaldı.En son Sen Çal Kapımı dizisinin Efe’si olarak ekranda izlediğimiz oyuncu yeni projesine başlıyor.

Burçlar isimli filmde mimar Sinan karakterine hayat verecek olan oyuncunun partneri ise Menajerimi Ara dizisinde öne çıkan Nazlı Senem Ünal oldu.

Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yaptığı projeyle ilgili detay veren gazeteci Birsen Altuntaş, çekimlerin Ekim ayında başlayacağını duyurdu.

Ayşen Sezerel, Nedim Saban, Ferman Akgül ve Cengiz Küçükayvaz gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı sinema filminde, her yeni güne burçla uyanan Burcu karakteri ile erkek arkadaşı Sinan’ın hikayesi anlatılacak.

Dizide ayrıca burçlar konseyi yer alacak. Ayten Uncuoğlu, Çiğdem Tunç, Ruhsar Gültekin, Aliye Uzunatağan, Asuman Dabak ve Suna Yıldızoğlu gibi oyuncular da bu konseyin üyeleri olarak hikayede yerini alacak.