Ana sayfa Dizi Haberleri Çok iddialı bir dizi geliyor! Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in oynayacağı Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosu yıkılıyor!

Çok iddialı bir dizi geliyor! Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in oynayacağı Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosu yıkılıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni ve iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar’ın kadrosu belli oldu! Dizinin başrolleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç daha önce gündeme gelmişti. Bilgiç, Ramo dizisinin bitmesinin hemen ardından Kanunsuz Topraklar dizisi ile anılmaya başlanmıştı. Uğur Güneş ise Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmadan önce yeni dizisiyle anılıyordu.

Uzun süredir hazırlıkları süren projenin çekimleri yakında başlayacak. Dizi, dev prodüksiyonlu bir proje olarak konuşulmaya başlandı. Hikayesi 1940’lı yılların Zonguldak’ında geçeceği için, İstanbul’da döneme uygun bir plato hazırlığı yapılıyor uzun süredir.

Beykoz ve Kemerburgaz civarında çekilecek olan dizi için, kamera arkasında aylardır süren yoğun bir çalışma var. Kostümleri de özel olarak dikiliyor oyuncuların. Diziyle ilgili detaylı bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde verdi.

Buna göre, Gold Film imzalı dizinin kadrosu da netleşti. Çekimlerinin ay sonunda başlayacağı belirtilen dizinin yönetmenliğini usta isim Faruk Teber yapacak. Yine bir başka usta isim Zülküf Yücel de senaryoyu yazıyor.

Kanunsuz Topraklar’da Gülfem ve Davut isimli iki aşığın, zorluklar karşısındaki etkileyici aş hikayeleri ekrana yansıtılacak. Esra Bilgiç Gülfem’i, Uğur Güneş de Davut’u oynuyor.

Diziye özel kostümler ve müzikler de hazır. Kostüm tasarımlarını Aynur Torun yaparken, müziklere de Aytekin Ataş imza atıyor.

Zonguldak sahneleriyle başlayacak olan diziye katılan isimler ve hikayeleri ise şöyle: Necip Memili, Ali Gelik adında bir maden patronunu oynayacak.

Çok iddialı bir dizi geliyor! Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in oynayacağı Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosu yıkılıyor! 9
(Necip Memili)

Murat Daltaban, Gülfem’in de babası ve aynı zamanda bir başka maden sahibi kişiyi canlandırıyor. Malik’in avukatı Yavuz’u Kaan Taşaner oynarken, Gülfem’in kardeşleri Behice’yi Eylül Su Sapan ve Fikriye’yi de Serdem Paçal oynayacak.

Çok iddialı bir dizi geliyor! Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in oynayacağı Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosu yıkılıyor! 10
(Ali Erkazan)

Dizinin bir diğer usta ismi ise Ali Erkazan. Oyuncu, Davut’un yani Uğur Güneş’in oynadığı karakterin babası Tahir’e hayat veriyor. Annesi Fatma’yı ise Mine Teber canlandıracak.

Davut’un kardeşi Cemal’i Doğaç Yıldız oynarken, diğer kardeşi Eyüp’ü ise Onur Kaya oynuyor. Ezgi Çelik ise dizide Asude isimli bir şarkıcıya hayat verecek…

Çok iddialı bir dizi geliyor! Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in oynayacağı Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosu yıkılıyor! 11
(Ezgi Çelik)