Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın çekimleri başladı! Dizi çok iddialı geliyor!

Kalp Yarası’nın çekimleri başladı! Dizi çok iddialı geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük bir merakla beklenen ve Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’i bir araya getiren Kalp Yarası dizisinin çekimler başladı. Tomris Giritlioğlu’nun Teklif isimli hikayesinden uyarlanan dizi son derece iddialı bir şekilde geliyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ve Antakya’da çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Bilban var. Dizi ATV’de ekrana gelecek.

Yeni sezonun iddialı projelerinden olan Kalp Yarası dizisine son olarak Toprak Can Adıgüzel katılmıştı. Bu arada dizinin etkileyici hikayesi ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmıştı. Dizide Gökhan Alkan Ferit, Merve Çağıran Nilgün, Yağmur Tanrısevsin Ayşe, Toprak Can Adıgüzel de Ömer isimli karakterleri canlandırıyor.

Kalp Yarası'nın çekimleri başladı! Dizi çok iddialı geliyor! 7

Ayrıca kadroda İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Şenay Gürler, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de yer alıyor.

İki ailenin intikam dolu etkileyici hikayesini anlatan dizinin konusu şöyle:

Ferit (Gökhan Alkan) ve Nilgün (Merve Çağıran) ailelerinin de desteğiyle evlilik planı yaparken her şey alt üst olur. Ömer atı rahatsızlanınca çiftliğe erken dönmek zorunda kalır ve Nilgün’ü, seyisin oğlu Ömer’le (Toprak Can Adıgüzel) oldukça samimi şekilde görür. Ardından da karşısına çıkan Ayşe’ye (Yağmur Tanrısevsin) bir “teklif”te bulunur.

Yönetmen Hülya Bilban daha önce Yıldızlar Şahidim, Kehribar, O Hayat Benim, Sultan, Huzur Sokağı, İzmir Çetesi, Hayat Devam Ediyor, Kalp Ağrısı ve İki Aile dizilerinin yönetmenliğini üstlenmişti.