Ana sayfa Dizi Haberleri Necip Memili hayranları için Sandık Kokusu dizisindeki Reha karakteri

Necip Memili hayranları için Sandık Kokusu dizisindeki Reha karakteri

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği “Sandık Kokusu”nda Reha karakterini canlandıran Necip Memili bakın projenin bilinmeyenlerini nasıl anlattı.

Dizinin bir anne kız hikayesi olduğunun altını çizen ünlü oyuncu bir aile çatışmasının da senaryoda bulunduğuna dikkat çekiyor. Her karakterin özenle işlendiğinin altını çizen Necip Memili, hikayeden bir hayli etkilendiğini saklamıyor.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nda Reha karakteri oyuncu adına yepyeni bir başlangıç olacak.

Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Karsu karakteri ile evli olan Reha, 3 çocuk babası bir adam. Hayatında farklı şeyler ararken bir anda evli ve 3 çocuklu birisi olarak kendisini bulan Reha karakteri hikayenin en önemli noktalarından birisini oluşturuyor.

Necip Memili’nin bundan önceki birçok projesinde başarılı rollerini izlemekten keyif alanlar için Sandık Kokusu dizisinin de çok ilginç bir iş olacağını söyleyebiliriz.

Peki Reha nasıl birisi? Necip Memili, karakter ve dizi hakkında şu detayları verdi:

“Reha, Karsu’yla evli 3 çocuk babası, hayatında çok değişik şeyler ararken sevdiği kadınla birdenbire çocuklu bir evin içerisine düşmüş. Bundan bunalan, karısının ilgisinden, sevgisinden uzaklaşmış, hayatı başka yerlerde arayan, karısını bu yüzden darlayan, hayatı ona zehir eden bir adam olarak izleyeceğiz Reha’yı.

Çok güzel yazılmış bir senaryo. Çok dramatik, çok güzel anları var. İkincisi tabii ki de oyuncu kadrosu, çok iyi aktör ve aktrislerle oynuyorum. Demet Akbağ başta olmak üzere, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve diğer oyuncu arkadaşlarım çok yetenekli, çok önemli aktörler ve aktrisler bu da benim bu işe yönelmemin en büyük etkenlerinden bir tanesi oldu. Projenin cazip yönleri için bunu söyleyebilirim.

Bir anne-kız hikayesi, bir kuşak hikayesi, bir aile çatışması hikayesi. Her karakterin çok ayrı işlenmiş, çok özenle işlenmiş yanları var. Bunları izleyecek Show TV izleyicileri. Her bölümün çok can alıcı olayları ve can alıcı finalleri var. Umarım uzun soluklu ve herkesin keyif alarak izleyeceği bir iş olur. Herkese çok teşekkür ediyorum, görüşmek üzere.”