Ana sayfa Dizi Haberleri Necip Memili, Sandık Kokusu dizisinde kadın izleyicileri adeta deli edecek!

Necip Memili, Sandık Kokusu dizisinde kadın izleyicileri adeta deli edecek!

tarafından ker_def

Bir anne ile kızının hikayesi olarak öne çıkan Sandık Kokusu isimli Show TV dizisinde Demet Akbağ ile Özge Özpirinçci ikilisinin başrolde yer alması dizi hayranlarının heyecanlanmasına neden oldu.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca Necip Memili’yi de izleyeceksiniz. Özellikle de kadın izleyicilere hitap eden Sandık Kokusu dizisinde Reha karakteri ile Necip Memili, kadın izleyicileri fazlasıyla rahatsız edecek bir rolü canlandıracak.

Oyuncu, “Bir anne-kız hikayesi, bir kuşak hikayesi, bir aile çatışması hikayesi. Her karakterin çok ayrı işlenmiş, çok özenle işlenmiş yanları var. İzleyici ile buluşmak için sabırsızlanıyoruz” diyerek heyecanını paylaştı.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.

“Sandık Kokusu” dizisinde Reha karakterini canlandıran Necip Memili karakteri ile ilgili ve dizinin detayları hakkında bilgiler verdi.

Necip Memili, Sandık Kokusu dizisinde kadın izleyicileri adeta deli edecek! 8

Show TV ekranlarında bir aile draması izleyeceklerini belirten Memili karakteri hakkında şunları söyledi: “Reha, Karsu’yla evli 3 çocuk babası, hayatında çok değişik şeyler ararken sevdiği kadınla birdenbire çocuklu bir evin içerisine düşmüş. Bundan bunalan, karısının ilgisinden, sevgisinden uzaklaşmış, hayatı başka yerlerde arayan, karısını bu yüzden darlayan, hayatı ona zehir eden bir adam olarak izleyeceğiz Reha’yı.”

Oyuncu kendisini önce senaryonun sonra da oyuncu kadrosunun etkilediğini belirterek şöyle konuştu: “Çok güzel yazılmış bir senaryo. Çok dramatik, çok güzel anları var. İkincisi tabii ki de oyuncu kadrosu, çok iyi aktör ve aktrislerle oynuyorum. Demet Akbağ başta olmak üzere, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve diğer oyuncu arkadaşlarım çok yetenekli, çok önemli aktörler ve aktrisler bu da benim bu işe yönelmemin en büyük etkenlerinden bir tanesi oldu. Projenin cazip yönleri için bunu söyleyebilirim.”

Oyuncu ayrıca zorlu geçen hazırlık ve çekim süreçlerine dair ise şunları söyledi; “1-2 hafta boyunca okuma provaları, kostüm, makyaj provaları yapıldı ve dizinin ilk 12 gününü Adana’da çektik, çünkü Adanalı bir ailenin hikayesiyle başlıyor. Aslında ben Adanalı bir ailenin reisiyim diyeyim. Karsu, İstanbul’dan benim yanıma geliyor, evleniyor ve orada yaşamaya başlıyor, üç tane çocuğu oluyor. Çocuğu kaybolduktan sonra artık hayatı bambaşka bir hale gelince de İstanbul’a dönüyor. Hazırlık ve çekim süreci çok iyi geçti. Çok iyi bir ekiple çalışıyoruz. Nezaket yönetmenimiz çok tatlı, çok iyi, çok ince eleyip sık dokuyor. İzleyicilerimize çok keyifli, çok iyi bir drama izletmek istiyoruz çünkü.”

Necip Memili, Sandık Kokusu dizisinde kadın izleyicileri adeta deli edecek! 9

İzleyiciyi nelerin beklediğini ise sürprizleri bozmadan aktaran Necip Memili, her bölümü ile can alıcı olayların yaşanacağı ve bölüm finalleri ile de çok konuşulacak olan Sandık Kokusu dizisinin uzun soluklu ve herkes için keyifli bir dizi olacağına inanıyor.

Merakla beklenen “Sandık Kokusu” 6 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.