Ana sayfa Dizi Haberleri Çok iyi başlayan Masumiyet dizisinin ekibinde şaşırtan ayrılık kararı!

Çok iyi başlayan Masumiyet dizisinin ekibinde şaşırtan ayrılık kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Masumiyet dizisinin başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ bulunuyor. Dizinin hikayesi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Kadına şiddet konusunu merkezine alan Masumiyet dizisinde önemli toplumsal mesajlar da veriliyor.

Genç oyunculardan İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın da başarılı çıkışları ile öne çıktıkları projede önemli bir ayrılık yaşandı… Dizinin bugüne kadar sergilediği etkili performansta büyük pay sahibi olan yönetmen Ömür Atay’ın ayrılık kararı herkesi üzdü… Başarılı bir yönetim sergileyen Atay, ses getiren projenin önemli isimlerinden birisiydi…

Bu beklenmedik değişikliğin nedeni de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ömür Atay, başından bu yana projenin kurucu yönetmenliğini yaptı. Ancak görevi devretme vakti de geldi.

Ömür Atay’ın Almanya’da çekeceği yeni filmi için projeye veda ettiği ortaya çıktı. Filmin senaryo çalışmalarına yoğunlaşmak isteyen Atay’ın Gold Film ile karşılıklı anlaşarak veda ettiği de belirtiliyor.

8.bölümden itibaren ise Masumiyet dizisinde yönetmen koltuğuna en son Mucize Doktor dizisinde görev alan Aytaç Çiçek geçecek.