Ana sayfa Sosyal Medya Çok kızdı, kestirip attı! Kerem Bürsin, Hande Erçel ile aşk haberine son noktayı koydu!

Çok kızdı, kestirip attı! Kerem Bürsin, Hande Erçel ile aşk haberine son noktayı koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son günlerde magazin dünyasının en çok peşinden koştuğu iki isim haline geldi Kerem Bürsin ve Hande Erçel. Geçtiğimiz yaz başlayan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde birlikte kamera karşısına geçen ikili, uzun süredir birbirlerine çok yakıştırılıyorlardı.

Hayranları onları birlikte görmek istiyor, sürekli haklarında ‘aşk’ dedikoduları çıkıyordu. Israrla bu haberlerin doğru olmadığını söyleyen, geçiştiren ve pek yorum yapmayan iki oyuncu, arkadaş olduklarını vurgulayan paylaşımlarla sosyal medyada yer alıyorlardı.

Ancak dizinin sezon arası vermesinin ardından ikilinin Maldivler tatilinde beraber ortaya çıkmaları, herkesi şaşırtırken, aşk dedikodularını da arttırdı. Erçel’in ablası, yeğeni ve eniştesinin de Maldivler’de oldukları paylaşımlarına yansımıştı.

İkilinin havalimanında elele görüntülendiği bir fotoğraf da gündeme bomba gibi düştü. Ancak Erçel ve Bürsin, Maldivler tatilinden sonra birlikte görünmediler. Ta ki dizinin yeni sezon tanıtımına kadar.

Çok kızdı, kestirip attı! Kerem Bürsin, Hande Erçel ile aşk haberine son noktayı koydu! 8

Geçtiğimiz hafta yayınlanan tanıtımdan sonra çekimlerin Haziran ayında başlaması öncesinde herkes, ikilinin ağzından sevgili olduklarını duymak istiyordu.

Fakat bu konuda sorulan soruya Hande Erçel, “Her şey çok güzel” diyerek fazla bir yorum da yapmamıştı. Son olarak tv100 kameralarına yansıyan Kerem Bürsin’in konuşması ise kimsenin aklında bir soru işareti oluşturmayacak kadar netti!

Aracında trafikteyken magazincilerin yakaladığı oyuncu, “Kusura bakmayın, bu kadar da değil yoldayız” diyerek röportajı geri çevirmek istedi.

Çok kızdı, kestirip attı! Kerem Bürsin, Hande Erçel ile aşk haberine son noktayı koydu! 9

Ancak muhabirin Hande Erçel ile aşk dedikoduları ve onların ağzından konuyla ilgili bir söz duymak istedikleri sorularına Kerem Bürsin, “Şu an bunu konuşmayalım. Arkadaşlar bugün Türkiye’de daha büyük dertler var biliyorsunuz yani, bunlar daha önemli şeyler. O yüzden lüften saygı duyun. Bu tarz şeylerin gündemin yerini almasını istemem” diyerek açıklama yapmak istemedi.

Oyuncunun, gündem olmaktan rahatsız olduğunu gösterirken, bir an önce de trafikte olduğu için gitmeye çalıştığı görülüyor görüntülerde.

Muhabirin ısrarla aralarındaki aşk haberleri, Hande Erçel’in isminin bir başka kişi ile anılması ve kendilerinin aşk dedikodularını kabul etmemeleri gibi konuları sıralaması üzerine gerilen oyuncu, “Böyle saçma sapan şeylere getirmeye gerek yok. Şu an birlikteyiz, mutluyuz, bu kadar tamam” diyerek aracını sürüp gidiyor.

Kerem Bürsin, son sözleriyle Hande Erçel ile birlikte olduklarını ilk ağızdan, ilk kez ve kesin bir şekilde de belirterek tüm soruları da yanıtlamış oluyor böylece!

İşte Kerem Bürsin’in o röportajı: