Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız, dizi bitince tam salmış! Buğra Gülsoy’un oğlunun son halini görmelisiniz!

Şükrü Özyıldız, dizi bitince tam salmış! Buğra Gülsoy’un oğlunun son halini görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinde başrolde yer alan Şükrü Özyıldız ilginç ve farklı bir yapımla bu sezon ekranlara geldi. Bilimkurgu ve fantastik türündeki dizi, izleyici için de sürpriz oldu. Özyıldız’ın yerli bir kahraman olarak yer aldığı dizideki partneri ise Büşra Develi.

Sezondaki dizilerden çok farklı türüyle de bazı izleyicilerin ilgisini çekse de aslında beklenen oranda reytingler alamadı. İlk bölümü merakla izlenmişti, zira aylar boyunca farklı bir proje olduğu ile ilgili haberler, izleyicinin de ilgisini çekmişti.

Fakat dizi ilerleyen bölümlerde reytingde kan kaybetti. Atv ise dizinin arkasında durdu ve final yapacağı söylense de 10. bölümle sezon arası verdi ve Eylül’de yeniden ekranda olacak.

Şükrü Özyıldız ise yaz sezonunda Demet Özdemir ile birlikte oynayacağı romantik komedi tarzındaki Aşk Taktikleri isimli filmde rol alacak. Film, Netflix’te çekilecek.

Şükrü Özyıldız’ın instagram’dan son yaptığı paylaşıma bakılırsa oyuncu, henüz çekimleri yokken kendini biraz salmış! Evde uzanırken gözüne da gözlüğü takıp dağınık saçlarıyla poz vermiş oyuncu. Rahat ev haliyle dizideki halinden çok farklı görünüyor…

Şükrü Özyıldız, dizi bitince tam salmış! Buğra Gülsoy'un oğlunun son halini görmelisiniz! 8

Buğra Gülsoy ise TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Melikşah Sultan’a hayat veriyor. Oyuncu, yoğun geçen bir sezonda fırsat bulduğu vakitlerde ailesi ve minik oğlu ile zaman geçirmekte. Zaman zaman da keyifli anlarından pozlarını paylaşıyor.

Oyuncunun minik oğlu Cem ise sevimliliği ile görenlere de ‘Maşallah’ dedirtiyor. Nilüfer Gürbüz ile evli olan Gülsoy’un oğlu Cem, 2019 yılı Nisan ayında dünyaya gelmişti. 2 yaşını geçen Cem’in son halini aşağıda görebilirsiniz…

Buğra Gülsoy, kucağında oğlu ile çekilen fotoğrafını instagram’dan paylaşırken, oğluna bir de hayat dersi veriyor: Hak yeme, yalan söyleme, tutamayacağın sözler verme…

Şükrü Özyıldız, dizi bitince tam salmış! Buğra Gülsoy'un oğlunun son halini görmelisiniz! 9