Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinden sonra Erkan Petekkaya bir kez daha mafya oldu!

Kırmızı Oda dizisinden sonra Erkan Petekkaya bir kez daha mafya oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bir dönem Kırmızı Oda isimli dizide canlandırdığı Sadi karakteri ile milyonların ilgisini çekmişti. Sadi aslında bir mafya lideriydi ve Kırmızı Oda dizisine katılması ile birlikte hikayede çok etkili oldu. Erkan Petekkaya, diziye 5-6 bölüm için geldi ama izleyicilerin Sadi karakterini çok sevmesi sayesinde uzun süre dizide yer aldı. Hatta dizinin son döneminde yeniden Sadi’nin hikayesi ekrana tanışarak, reytinglerin artırılması için Erkan Petekkaya da önemli bir çaba sergilemişti.

Usta oyuncunun 2021 ve 2022 yıllarına yayılan Sadi karakteri ile hayranlarını mest ettiği bu farklı rolün bir benzeri de Prestij Meselesi filminde gerçekleşti. Gani isimli bir mafya babası olarak filmin kadrosunda yer alan Erkan Petekkaya, yine gerçekçi bir performans ortaya koydu.

Kırmızı Oda dizisinden sonra Erkan Petekkaya bir kez daha mafya oldu! 8

3 Şubat Cuma günü vizyona giren Prestij Meselesi filminden bahseden Petekkaya, “Keyifli, inşallah şansı ve seyircisi bol olsun” diye konuştu. Mahsun Kırmızıgül ile çalışmanın keyifli olduğunu anlatan usta oyuncu, güzel bir film yaptıklarını anlattı.

Çok değişik bir hikaye olduğunu anlatan oyuncu, projede anlatılan Prestij Müzik firmasının kendi kariyerinde de farklı bir yerinin olduğundan bahsetti.

Oyuncu, “O yüzden benim için bu film daha da anlamlı oldu” dedi.

Kırmızı Oda dizisinden sonra Erkan Petekkaya bir kez daha mafya oldu! 9

Erkan Petekkaya bu arada Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisinin başrolünde yer almaya devam ediyor. 45 yaşındaki Kadir karakterinin, 5 yaşındaki bir çocuk saflığında canlandırma konusunda gayet başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, hayranlarını da mest etmeye devam ediyor.