Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisindeki sahnenin benzeri Çöp Adam dizisinde ortaya çıktı!

İstanbullu Gelin dizisindeki sahnenin benzeri Çöp Adam dizisinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran İstanbullu Gelin dizisinde, psikolog olarak hikayeye sonradan dahil olan ünlü oyuncu Tilbe Saran, izleyicileri de çok etkilemişti. Fırat Tanış’ın canlandırdığı Adem karakterinin gittiği psikolog olarak izlediğimiz Tilbe Saran, aslında bir başka dizinin de ortaya çıkmasında çok önemli rol oynamıştı.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı ve büyük başarı kazanan Kırmızı Oda dizisi, işte İstanbullu Gelin dizisinde çok beğeni toplayan ve milyonları etkileyen Adem’in psikolog seanslarından sonra ortaya çıkmıştı. Tabii ki hem İstanbullu Gelin hem Kırmızı Oda hem de Çöp Adam dizilerinin aynı yapımcının projesi olduğunu da belirtelim. OGM Pictures diziler arasında bu tür geçişkenliği sıklıkla uyguluyor.

İstanbullu Gelin dizisindeki sahnenin benzeri Çöp Adam dizisinde ortaya çıktı! 8

Şimdi de Çöp Adam isimli Star TV dizisinde yine benzer bir durum yaşanacak. Tilbe Saran yine psikolog karakteri ile dizi setlerine geri dönüş yapıyor. Saran’ın etkileyici oyunculuğu ile yer alacağı Çöp Adam dizisinde, Engin Altan Düzyatan ile olan sahnelerinin de çok konuşulması bekleniyor.

Tilbe Saran, İstanbullu Gelin dizisinden sonra birkaç projede yer almış olsa da, televizyon ekranına yeniden Çöp Adam dizisi ile dönüş yapmış oldu. Oyuncunun ekrana geri dönüşü hayranlarını da memnun etti.

İstanbullu Gelin dizisindeki sahnenin benzeri Çöp Adam dizisinde ortaya çıktı! 9

Tamer karakterinin mahzene kapatarak hayatını bir anda değiştirdiği Peri için söyledikleri de izleyicileri çok canını sıktı. Tamer, “Bu kadın biraz sorunlu, hasta yani. Doğru bir kelime mi kullanıyorum bilmiyorum ama Deli. Ben de bunu bildiğim halde onu çok sevdiğime göre ben de hasta olabilir miyim?” diye soruyor.

İşte İstanbullu Gelin dizisinin de çehresini değiştiren ve sonrasında da yeni bir diziye yol açan psikolog sahnesi bu sefer de Çöp Adam dizisinde ortaya çıktı.

Birçok izleyici ise Tamer’in sözlerine tepkili. Bir izleyici diyor ki, “”Tanımadığı kadını kaçırıp, mahzene kapatıp işkence eden adam psikoloğa gitmiş ve Peri’yi deli diye anlatıyor. O da onu sevdiği için deliymiş. Yoksa çok masum adam ya hiçbir suçu yok. Gerçekten akıl tutulması.”

Çöp Adam dizisinde psikolog sahnesinin çok konuşulacağı ve sosyal medyada birçok izleyiciyi etkileyeceği yorumlardan da anlaşılıyor.