Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting sorunu yaşayan Üç Kız Kardeş dizisine Aydan Şener yeni bir heyecan katacak!

Reyting sorunu yaşayan Üç Kız Kardeş dizisine Aydan Şener yeni bir heyecan katacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında üçüncü sezona başlayan ama reytinglerin eskisi gibi olmayacağı da anlaşılan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesini güçlendirmek için yeni bir adım daha atıldı.

Özellikle Gökberk Demirci’nin Kartal karakteri ile diziye katılması ile birlikte izleyiciler hikayenin daha da etkili bir şekilde ilerlemesini bekliyor. Ancak dizinin reytinglerine bakıldığı zaman da üçüncü sezonda eski gücünde olmadığı anlaşılıyor.

Kanal D’nin uzun süre başarılarla anılan Üç Kız Kardeş dizisinde yeni karakterin hikayeye renk katması ve izleyicilerin de ilgisini yeniden diziye çekmesi umut ediliyor.

Aydan Şener gibi Türk sinemasının önemli kadın oyuncularından birisinin de Üç Kız Kardeş dizisine katılması çok önemli bir adım olarak gözüküyor.

Uzun bir aradan sonra geçen sezon Yürek Çıkmazı isimli dizide Armağan karakteri ile yer alan Aydan Şener, şimdi de Üç Kız Kardeş ile dizi maceralarına devam ediyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Aydan Şener, Müjgan karakteri ile dahil oldu.

1981 yılında Türkiye güzeli olan Aydan Şener, Üç Kız Kardeş dizisinde de canlandırdığı Müjgan karakteri ile yine gençlik yıllarında Türkiye güzeli seçiliyor. Dizinin 58’inci bölümünde izleyiciyle buluşacak olan Şener, oğlu için Ayvalık’a taşınan bir anne olarak karşımıza çıkacak.

Müjgan Varnalı karakteri ile ilgili detaylar şöyle: 1970 Türkiye güzeli. Bugün ellili yaşlarında. Güzelliğinden zerre kaybetmemiş, asaleti ve zarafetiyle görenleri kendine hayran bırakan bir kadın. Kariyerini arka plana atarak genç yaşta evlilik yapan Müjgan (Aydan Şener) yıllar sonra oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır ve Kalender Ailesi ile yolları kesişir.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de!