Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde çok acayip işler oluyor? Sosyal medyada ise resmen patlama yaşanmakta!

Çöp Adam dizisinde çok acayip işler oluyor? Sosyal medyada ise resmen patlama yaşanmakta!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam, Çarşamba günleri yayınlanan diziler arasında dikkat çeken bir yapım olmayı başardı! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldıkları dizinin konusu, tahminlerin ötesine gidiyor her bölümde!

Klasik, bilindik aşk hikayelerinin aksine, çok garip, izleyenleri şaşırtan durumlar yaşanıyor! Peri ve Tamer’in ilişkisindeki travmatik durumlar, ikiliyi tahmin edilemeyen bir yere götürüyor! Peri, hiç de izleyicinin beklemediği bir karakter çıkarken, yaptıklarıyla herkesi daha da şaşırtmaya başladı!

OGM Pictures imzalı dizinin hikayesinin gerçek bir hayattan alıntılanması da Çöp Adam’a olan ilgiyi arttırmakta. Senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün kaleme aldıkları dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yapıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliği yaşandı ve Masumlar Apartmanı dizisinin de yönetmenliğini yapan Çağrı Vila Lostuvalı, yönetmen koltuğuna oturmaya başladı.

Çöp Adam dizisinde çok acayip işler oluyor? Sosyal medyada ise resmen patlama yaşanmakta! 10

Yine Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan dizilerden birisi olan Çöp Adam’da, Peri karakterini başarıyla canlandıran Elçin Sangu, bu kez ekranda çok farklı bir karaktere hayat veriyor. Eşi ve kız kardeşini, küvette, çıplak ve ölmüş olarak bulduktan sonra hayattan vazgeçen ve intihar etmek isteyen Peri’yi, çocukken ailesi tarafından büyük travmalar yaşatılan Tamer bir mahzene kapatıyor. Önce tutsak olan Peri, daha sonra Tamer’in onu bırakmasıyla birlikte polise gitmek yerine yeniden intihara kalkışıyor. Tamer’in kurtardığı Peri, bu kez saplantılı bir şekilde ondan ayrılamıyor!

Çöp Adam dizisinde çok acayip işler oluyor? Sosyal medyada ise resmen patlama yaşanmakta! 11

Bu uğurda Tamer’i kendisine bağlayan ve iki travmatik kişilik olarak kimseye aldırmadan ilişkilerini yaşama yoluna giden Peri, beklenmedik hareketleriyle de izlecileri her bölüm şaşkına uğratıyor! Tamer’in zaten bir ilişki yaşadığından şüphelenen karısının da olduğu yemek sırasında evlerine gidip, tüm aile önünde ondan vazgeçemeyeceği, onsuz yapamadığını söylüyor.

Üstelik karısı yalıdayken o da bahçedeki bir başka bölümde kalacak kadar da cüretkar tavırlar sergiliyor. Sedef Avcı’nın hayat verdiği Tamer’in eşi Berrin’in karşısında da son derece ilginç tavırlar sergileyen bu aykırı karakter, sonunda Tamer’i boşanmaya ve kendisiyle evlenmeye ikna ediyor. Üstelik tüm ailenin önünde!

Çöp Adam dizisinde çok acayip işler oluyor? Sosyal medyada ise resmen patlama yaşanmakta! 12

Çöp Adam dizisi bu hafta 8. bölümüyle izleyenlere büyük ters köşeler yaşattı. Reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren yapım, sosyal medyada da günün en çok konuşulan dizisi olmayı başarıyor haftalardır! Adba.tv tarafından, izleyicilerden gelen iletilerin oranlarına göre oluşturulan tabloda Çöp Adam dizisi, gün içinde 111 bin ileti almış görünüyor! Bu sayı, en yakın rakibi Kuruluş Osman’ı neredeyse 10 kez katlayarak zirveye oturduğunun da bir göstergesi!

Çöp Adam dizisinde çok acayip işler oluyor? Sosyal medyada ise resmen patlama yaşanmakta! 13

Ekranda aynı akşam yayınlanan Sıfırıncı Gün, Kasaba Doktoru, O Kız ve Hayatımın Şansı dizilerine gelen ileti sayıları ile Çöp Adam dizisine gelen iletiler arasındaki uçurum da tabloda net bir şekilde görülebilir!

Çöp Adam dizisi, hem oyuncuları hem de hikayesi ile sosyal medyada Çarşamba akşamlarının en popüler yapımı olmaya devam ediyor. Üstelik ezici bir üstünlükle!