Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde en kritik detayı Demet Özdemir çekinmeden duyurdu!

Adım Farah dizisinde en kritik detayı Demet Özdemir çekinmeden duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’den Adım Farah dizisiyle ilgili çok kritik ve tüyo gibi mesaj! Adım Farah isimli yeni Fox TV dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisi, çok etkili bir hikayede buluşacak. Ülkesinden kaçan ve oğlunun tedavisi için yasadışı yollara başvuran Farah isimli kadının hayatta kalma mücadelesi ve tanık olduğu cinayet ile birlikte Tahir karakteri ile kesişen yolları anlatılacak.

Yeni dizisi hakkında ilk kez detay veren Demet Özdemir, aynı zamanda heyecanını da ifade etti. Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu, ayrıca Eylül ayında Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisiyle de çok konuşuldu. Aşk Taktikleri isimli sinema filminde de başrolde izlediğimiz Özdemir, bu sefer etkili bir televizyon dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Oyuncu, “Çok güzel gidiyor, her şey çok güzel. İnşallah seyircilerimiz de beğenir. Birçok kişiyi canlandıracağım. Benim için çok kıymetli bir iş olacak. Geri dönüşleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

Arjantin yapımı ‘La Muchacha Que Limpia’ isimli dizinin yerli uyarlaması olarak lanse edilen Adım Farah dizisi, orijinaline birebir benzemeyecek. Demet Özdemir de dizi hakkında en önemli detayı şu sözlerle açıkladı:

“Uyarlamalar yüzde yüz aynı olmuyor. Orada ayrışacak şeyler var. Türkiye’ye adaptasyon çok önemli olacak. Farklılaşmalar var ama bir kaç şey aynı kalacak. O yüzden aynı şeyi izlemeyi beklemesinler.”

Demet Özdemir bu sözleri ile Arjantin dizisini bilenlerin Adım Farah dizisinin de aynen bu yapıma benzeyeceği yanılgısına düşmemesi gerektiğini ve uyarlamanın farklılıkları ile öne çıkacağını ifade etti.

Engin Akyürek ile de yeni tanıştığını ifade eden Demet Özdemir, “Bu zamana kadar hep takip ettiğim. Beğenerek izlediğim birisiydi. O yüzden çok mutluyum. Her şey güzel geçiyor. Herkes çok iyi, her şey çok yolunda” şeklinde konuştu.

Adım Farah dizisi aslında 2022 yılının başlarından itibaren konuşulmaya başlanan bir projeydi ve hep de Aslı Enver üzerinden gündem oldu. Farah karakterini normalde Aslı Enver’in canlandırması bekleniyordu ama bir süre önce oyuncunun hamile kaldığını öğrenerek diziden ayrılması sonrasında Engin Akyürek’in partneri olarak Demet Özdemir teklifi kabul etti.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları da diziyi büyük bir heyecanla beklemelerinin yanı sıra, hikayenin de farklı olması nedeniyle dizinin çok iyi olacağına yönelik bir beklenti oluştu.

İzleyicilerdeki bu büyük beklentinin izleri sosyal medyada görülmeye başlarken, dizinin Şubat ayı sonunda izleyicilerle buluşması yönünde tahminler yapılıyor.