Ana sayfa Sosyal Medya Yürek Çıkmazı dizisi giderek daha da heyecanlı hale gelirken, sosyal medyada da dizi adına gurur verici bir durum ortada duruyor!

Yürek Çıkmazı dizisi giderek daha da heyecanlı hale gelirken, sosyal medyada da dizi adına gurur verici bir durum ortada duruyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1’de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi, izleyenlerin yüreklerini dağlayan bir hikayeye sahip. Kocası tarafından yıllarca binbir eziyete uğrayan Cennet’in, çocukları için susup, yaşadıklarına katlandığı ve en sonunda da öldüğü hikayenin dram dozu giderek artıyor!

Cennet’in ‘beni kocam öldürdü’ notuyla bıraktığı mektuptan sonra olayın peşini bırakmayan genç avukat Zeynep rolünde İrem Helvacıoğlu yer alırken, annesini babası tarafından öldürüldüğüne inanan ve Zeynep ile mücadele veren Halil’i de Alp Navruz canlandırıyor.

Yürek Çıkmazı dizisi giderek daha da heyecanlı hale gelirken, sosyal medyada da dizi adına gurur verici bir durum ortada duruyor! 10

Cennet karakteri her ne kadar hikayede ölmüş olsa da geçmiş olaylarla her bölüm dizide yer almakta. Ayça Bingöl, büyük beğeniyle izlenen oyunculuğuyla yine Yürek Çıkmazı dizisinde herkesin içini parçalayan Cennet olarak ekranda.

Kötü adam rollerine çok yakıştırılan deneyimli oyuncu Mesut Akusta da yıllarca karısına ve çocuklarına şiddet uygulayan baba Yılmaz rolüyle ekranda adeta döktürüyor! İzleyenlere saç baş yolduran Yılmaz, toplumdaki benzer pek çok karakteri de son derece iyi yansıtıyor. Akusta da rolüyle sevilmese de oyunculuğuyla her bölüm ayrıca takdir görüyor izleyenlerden.

Yürek Çıkmazı dizisi giderek daha da heyecanlı hale gelirken, sosyal medyada da dizi adına gurur verici bir durum ortada duruyor! 11

Kadrosunda ayrıca Dilara Aksüyek, Bihter Dinçer, Cemal Toktaş’ın da yer aldığı dizi, Salı akşamları ekrana gelmekte. Cennet’in kocası tarafından öldürüldüğünü ispatlamak için delillerin peşine düşen ve bu arada pek çok engelle karşılaşan Halil ve Zeynep’in zorlu yolculuğunda herkes, bu olayın bir cinayet mi, yoksa bir kaza mı olduğu yanıtını arıyor! Son olarak Halil’in attığı bir adımla Cennet’in cenazesinin çıkarılarak tekrar otopsi yapılmasını kabul eden babası Yılmaz’ın neler sakladığı da ayrıca merak konusu…

Yürek Çıkmazı dizisi giderek daha da heyecanlı hale gelirken, sosyal medyada da dizi adına gurur verici bir durum ortada duruyor! 12

Hikaye giderek daha heyecanlı hale gelirken, oyuncuların performansları da ayrıca beğeniliyor ve izleyenlerin yorumlarına da yansıyor sosyal medyada bu durum. Aynı akşam ekrana gelen ve güçlü iki rakip olarak yer alan Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş dizileri arasında Yürek Çıkmazı, reytinglerini arttırmakta.

Yürek Çıkmazı dizisi giderek daha da heyecanlı hale gelirken, sosyal medyada da dizi adına gurur verici bir durum ortada duruyor! 13

Gecenin Ucunda dizisi ve yeni başlayan Fox TV’nin Taçsız Prenses dizisi de reytinglerde ilk 10’da yer alma mücadelesi verirken, sosyal medyada Yürek Çıkmazı adına gurur verici bir tablo oluşuyor!

Bu hafta ekrana gelen son bölümüyle Yürek Çıkmazı dizisi, haftalardır olduğu gibi yine günün ‘en çok konuşulan dizisi’ oldu. Üstelik en yakın rakibi Gecenin Ucunda’yı 10’a katlayan ileti sayısı ile…

17 Ocak akşamı yayınlanan diziler arasında Yürek Çıkmazı, 44 bin 500 ileti ile ilk sırada yer alıyor. Adba.tv’nin tablosunda Gecenin Ucunda dizisi de 4 bin 600 ileti ile 2. sırada. Yürek Çıkmazı dizisi, günün en çok konuşulan dizisi olarak sosyal medya tarafında da dikkat çeken bir başarı sağlıyor. Diziye ayrıca dikkat çekmeye çalışan, yaşananlarla ilgili yorumlar yapan izleyiciler, sevdikleri yapımı sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi yapmayı da başarıyorlar!