Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma dizisiyle parlayan Cemre Gümeli için Yalı Çapkını yeni piyango oldu!

Elimi Bırakma dizisiyle parlayan Cemre Gümeli için Yalı Çapkını yeni piyango oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en başarılı çıkışını yapan Yalı Çapkını, ikinci sezona da etkili başladı. Dizinin hayranları her yeni bölümü artık daha da büyük bir heyecan ile bekliyor. Özellikle de hikayeye yeni katılan Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin’in performansları merakla bekleniyor.

Diziye yeni katıldığı ortaya çıkan Cemre Gümeli için de Yalı Çapkını dizisi kariyerindeki kırılma anlarından birisi olarak kayıtlara geçti. Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan dizide Talih isimli fizyoterapist olarak izleyicilerle buluşuyor.

Ferit karakterini iyileştiren Talih, hikayede çatışma unsuru olacak gibi gözüküyor. Dizinin hayranları her detayı çok merak ettikleri için de yeni karakterin hikayeye nasıl bir etkide bulunacağını çok merak ediyor.

Cemre Gümeli açısından ise Yalı Çapkını gibi sezonun en iddialı yapımında yer almak adeta bir piyango çıkmış havası veriyor.

Tatlı İntikam dizisiyle 2016 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Elimi Bırakma isimli unutulmaz dram projesinde Cansu karakteri ile parlamıştı.

Bay Yanlış, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ve Yüz Yıllık Mucize isimli dizilerle son dönemde önemli deneyimler yaşayan oyuncuya, böyle çok etkili bir dizinin katkısı büyük olacak.

Kariyerinde son yıllarda arzu ettiği çıkışları yapamayan Cemre Gümeli için Yalı Çapkını dizisindeki Talih karakteri, büyük bir öne çıkma fırsatı olarak duruyor.

Hikayede Ferit’in aklını başından alması beklenen Talih karakterine bakalım Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran nasıl bir tepki verecek?