Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde oyuncular da tanıtım gücü de iyi ama ortada büyük bir sorun var!

Adım Farah dizisinde oyuncular da tanıtım gücü de iyi ama ortada büyük bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisinin ikinci sezonu için ortaya konulan tanıtım çabası takdir edilecek türden… Hem Demet Özdemir hem de Engin Akyürek’in hayranları sosyal medyada diziyle ilgili çok olumlu dönüşler yapıyor.

Dizinin tanıtımı için yapım ekibi büyük çaba sarf ediyor ve sosyal medyada da çok yoğun bir iletişim faaliyeti yürütülüyor. Diziye yeni katılan oyuncular ile birlikte kadro çok daha güçlü hale geldi.

Ancak Adım Farah dizisinin yenilenen hikayesine henüz izleyicilerin alıştığını söylemek mümkün değil. Geçtiğimiz hafta ikinci sezona başlayan dizinin reyting sonuçları hiç de iyi gelmedi. İkinci sezona kötü başlamasına rağmen, ilerleyen bölümlerde çok daha iyi sonuçlar alınması yönünde bir umut var.

2’li oranlar ile ikinci sezona başlayan ama çok çok daha yüksek reytinglere ihtiyaç duyan Adım Farah dizisinde en büyük sorun da izleyicilerin yeni hikayeye konsantrasyonu meselesi olacak. Zira dizinin sadık izleyici kitlesi ekrana geri dönmez ve reytingler ciddi şekilde yükselmez ise sıkıntı büyük olur.

Dizinin tanıtımı için yapılan çabalara ve sosyal medyadaki çok güçlü etkileşim çalışmalarına rağmen Adım Farah için ikinci sezonda ekranda kalabilmesi konusunda bir kesinlik yok.

Eğer dizinin reytingleri 3 veya 4’lü seviyelerde gerçekleşmez ise Fox TV’nin ne kadar sabır göstereceği de bilinmiyor. Ancak kanal yetkililerinin çok uzun süre beklemediğini daha önceki yapımlardan iyi bilen izleyiciler, tehlikenin büyüklüğünün de farkında.

İşte bu nedenle de 4 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 16. yeni bölümün reyting sonuçları çok kritik olacak.