Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin, Kuruluş Osman’a attığı fark yenilir yutulur değil!

Çöp Adam dizisinin, Kuruluş Osman’a attığı fark yenilir yutulur değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelmeye başlayan Çöp Adam dizisi, reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da giderek daha çok dikkatleri çeken bir yükselişe geçti! Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun başrolünde yer aldıkları dizinin hikayesinde yaşanan sürprizlerle birlikte dizinin sosyal medyadaki etkinliği de artıyor!

Bu hafta 4. bölümü yayınlanan Çöp Adam dizisi, OGM Pictures imzalı dizilerden birisi. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarındaki gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizilerden Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Yalı Çapkını, Kırmızı Oda gibi dizilerin de aynı zamanda kardeş dizisi!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı dizi, Çarşamba akşamları 4 diziyle rakip durumda! Atv’nin gün birincisi Kuruluş Osman dizisi ile karşı karşıya gelen Çöp Adam, aynı zamanda yeni başlayan Fox TV’nin Hayatımın Şansı dizisi, Kanal D’nin O Kız ve TRT1’in Kasaba Doktoru dizileriyle rakip durumda! Bu hafta da ilk 10 tablosunda yer almayı başardı!

Çöp Adam dizisinin, Kuruluş Osman'a attığı fark yenilir yutulur değil! 8

4. bölümüyle Total kategorisinde 8. olan dizi, AB’de daha etkili bir sonuçla 2. sıradaydı. ABC1 kategorisinde ise 5. sırada yer almayı başaran dizi, sosyal medyada ise çok daha iyi bir sonuçla karşılaştı!

Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı araştırmaya göre 21 Aralık akşamı yayınlanan diziler arasında en çok hakkında paylaşım yapılan dizi Çöp Adam oldu! Üstelik en yakın rakibine büyük farklar atarak!

Çöp Adam dizisinin, Kuruluş Osman'a attığı fark yenilir yutulur değil! 9

Reytingde gün birincisi olan Kuruluş Osman’ı sosyal medyada darmaduman eden bir tablo ortada duruyor! Buna göre, Kuruluş Osman’a aynı gün 5 bin 300 ileti geldi! Diğer dizilere gelen ileti sayılarının toplamı bile Çöp Adam dizisinin yarısına dahi erişemiyor!

Çöp Adam dizisinin, reytinglerdeki ortalama durumunun aksine sosyal medyadan aldığı büyük destek ortada! Bakalım bu destek, ilerleyen dönemlerde reytinge de aynı oranda yansıyacak mı? İzleyip göreceğiz…