Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, yer aldığı reklam filminde, kendisiyle ilgili bilinmeyen bir gerçeği ilk kez anlattı!

Ezgi Mola, yer aldığı reklam filminde, kendisiyle ilgili bilinmeyen bir gerçeği ilk kez anlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, ekranlara en son Masumlar Apartmanı dizisiyle gelmişti. Başarılı oyunculuğu ile travmatik bir kişilik olan Safiye karakterine hayat verdi ve izleyenleri sarsan hikayenin çok çarpıcı hayat hikayesinin baş kahramanlarından birini oynadı. Gerçek hayattan alınan hikayede Ezgi Mola, Safiye ile büyük bir başarı sergileyerek performansı ile de çok beğenildi.

Ezgi Mola ayrıca son dönemde Alice Müzikali ile de adını duyurmakta. Oyuncu, aynı zamanda sosyal medyayı da aktif kullanan bir isim olarak ilgiyle takip ediliyor. Sosyal ve toplumsal olaylarda, gündemi sarsan kimi konularda görüşlerini saklamayan ve tavırlarını da net bir şekilde ortaya koyan oyuncu, samimi söylemleri ile de dikkat çekiyor.

Ayın zamanda eğlenceli kişiliğiyle de takipçilerine keyifli videolar ve paylaşımlar sunan oyuncu, içten ve sıcak tavırlarıyla da çok seviliyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncu, bir yardım platformunun 10. yılı tanıtımı için kamera karşısına geçti.

Yer aldığı reklamda, insanların birbirlerine ihtiyaç duyduklarının altını çizen metinde oyuncunun duygusal sözleri arasında, kendisiyle ilgili bir gerçeği de ilk kez aktarmakta. Oyuncu, insanların birbirleriyle selamlaşmasının anlamına vurgu yapan ve yardım etmek için doğru kanalları arayanlara seslendiği videoda, kendisinin de üniversiteyi burslu okuduğunu anlattı.

Ezgi Mola, yer aldığı reklam filminde, kendisiyle ilgili bilinmeyen bir gerçeği ilk kez anlattı! 7

Üniversite öğrencilerinin eğitimine destek vermek, ihtiyaçları için yardım etmek amacıyla kurulan ‘Askıda Ne Var’ adlı yardım platformunun 10’uncu yılı nedeniyle çekilen reklamda Ezgi Mola, üniversite yıllarında kim olduğunu bilmediği bir kişinin yardımı ile okuduğunu aktardı.

“Sen bensin, ben de senim. Sana ne yaparsam kendime yapmış sayarım” diyen Ezgi Mola, sözlerine şöyle devam ediyor: “Ben bu selamlaşmanın anlamını üniversite yıllarımda öğrendim. Çok zor zamanlardı ve hiç tanımadığım hala da kim olduğunu çok merak ettiğim biri bana burs vermişti. O yılları onun sayesinde biraz daha rahat geçirebilmiştim. Bilmiyorum belki ben oydum, o da ben. Bence iyiliği sevgiyi, böyle bir karanfil gibi elden ele uzatmak, paylaşmak gerek. Ve bu sene 10’uncu yılını kutlayan Askıda Ne Var sosyal girişimi, bunu çok güzel yapıyor, yüzlerce markayla, binlerce gönüllüsüyle üniversite öğrencilere destek oluyor. Eğer siz de bir öğrenci ile selamlaşmak, ‘yanındayım’ demek isterseniz, askidanevar.com’u ziyaret edebilirsiniz.”

İşte o reklam…