Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin muazzam çıkışı görülmeye değer! O Kız, Hayatımın Şansı ve Kuruluş Osman resmen gölgede kaldı!

Çöp Adam dizisinin muazzam çıkışı görülmeye değer! O Kız, Hayatımın Şansı ve Kuruluş Osman resmen gölgede kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları Star TV’de ekrana gelen Çöp Adam dizisinin müdavimleri, her hafta heyecanla diziyi takip etmekte. Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın, başarılı oyunculuklarıyla hayat verdikleri Peri ve Tamer’in ilginç hikayesinde gerilim dozu giderek artıyor!

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizilerden birisi olan Çöp Adam’da, ikisi de travmatik olaylar sonrası hayatlarında pek çok sorun yaşayan Tamer ve Peri çifti, herkesi şaşırtan tavırları ve beraberlikleriyle izleyenlerin de ilgisini çeken bir hikayenini kahramanları. Dizideki olaylar, bölümler ilerlerken beklenmedik yerlere gidiyor. İzleyici de hikayenin devamını merakla takip etmekte.

OGM Pictures imzalı dizi, bu hafta 9. bölümüyle ekrandaydı. Dizinin sertleşen hikayesinde Tamer’in eşi Berrin’e hayat veren Sedef Avcı’nın da hikayedeki rolü daha çok derinleşiyor. İki kadın arasında yaşanan mücadelede arada kalan Tamer’in seçimleri merak konusuyken, ailenin diğer üyelerinin hikayeleri de ayrıca ilgi çekiyor.

Çöp Adam dizisinin muazzam çıkışı görülmeye değer! O Kız, Hayatımın Şansı ve Kuruluş Osman resmen gölgede kaldı! 9

Kadrosunda Füsun Demirel ve Salih Kalyon gibi iki usta ismin de yer aldığı Çöp Adam dizisi, son bölümüyle Total’de 8., AB’de 4. ve ABC1 kategorisinde de 6. sıradaydı. Rakibi olan ve 3 kategoride de zirveyi kimseye bırakmayan Kuruluş Osman dizisi karşısında Çöp Adam, reytinglerde ilk 10 tablosunda yer alan tek dizi oldu!

Kanal D’nin O Kız ve Fox TV’nin Hayatımın Şansı dizileri bu hafta 3 kategoride de ilk 10 tablosunda yer alamadılar! Sosyal medyada ise durum bambaşkaydı! Çöp Adam dizisi, reytinglerde yenemediği Kuruluş Osman dizisini katlayarak ve defalarca kez fark atarak günün en çok konuşulan yapımı oldu!

Çöp Adam dizisinin muazzam çıkışı görülmeye değer! O Kız, Hayatımın Şansı ve Kuruluş Osman resmen gölgede kaldı! 10

25 Ocak akşamı ekrana gelen 4 dizi içinde Çöp Adam dizisine gelen ileti sayısı, 98 bin 300 oldu. Adba.tv tarafından yapılan ölçümlemede, gün içinde gelen ileti sayılarına bakılarak, günün en popüler dizisi Çöp Adam. En yakın rakibi Kuruluş Osman’ı reytingde yenemese de sosyal medyada attığı fark ise çok büyük oldu Çöp Adam’ın!

Çöp Adam dizisinin muazzam çıkışı görülmeye değer! O Kız, Hayatımın Şansı ve Kuruluş Osman resmen gölgede kaldı! 11

Atv’nin sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman’a gün içinde gelen ileti sayısı 5 bin 600. Kanal D’nin O Kız dizisine bin 500 ve Fox TV’nin Hayatımın Şansı dizisine de bin ileti geldi aynı akşam.

Çöp Adam dizisi, hikayesiyle, oyuncularıyla, heyecanlı gelişmeleriyle sosyal medyanın da dilinden düşmüyor! Merakla beklenen yeni bölümleriyle birlikte dizinin Tamer ve Peri çifti de travmatik kişilikleriyle ilginç bir çift olarak sosyal medyada sıkça konuşuluyorlar. Çöp Adam dizisi, bir süredir sosyal medyada birinciliği kimseye bırakmadığı gibi büyük farklar atıyor rakiplerine!