Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Aile dizisinin afişiyle verilen güçlü mesaj!

Show TV’nin Aile dizisinin afişiyle verilen güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakın bir zaman içinde başlaması beklenen Aile dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aslan ve Devin karakterlerinin aşkında Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisini izleyeceksiniz.

Aile dizisinin iki başrol oyuncusu yıllar sonra yeniden televizyon ekranına döneceği için hayranları bir hayli heyecanlı. En son Kıvanç Tatlıtuğ’u Netflix’in Yakamoz S-245 isimli projesinde izleyebilen dizi hayranları, geçtiğimiz hafta ise Serenay Sarıkaya’nın yine Netflix’teki Şahmaran dizisini seyredebilme fırsatı elde etmişti. Ancak iki oyuncu da uzun yıllardır bir televizyon dizisinde yer almadığı için, hayranlarının Aile isimli projeye gösterdiği ilgi çok farklı bir seviyede olacak.

Sosyal medyada şimdiden dikkat çeken Aile dizisinin afişi de yayınlandı ve verilen mesaj hemen fark edildi. Dizinin sadece iki başrol oyuncusundan ibaret olmadığı, kadroda çok önemli isimler bulunduğu ve yan karakterlerin de çok etkili olacağının ilk mesajını Aile dizisinin afişine bakarak anlayabilirsiniz.

Show TV'nin Aile dizisinin afişiyle verilen güçlü mesaj! 7

Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Levent Ülgen, Emel Göksu, Nur Sürer gibi tecrübeli isimlerin Aile dizisinde yer aldığını gösteren afişe bakanlar, dizinin hikayesinin çok farklı hikayelerle yan karakterleri de öne çıkartacağını anlatıyor.

Tutkulu bir aşk üzerinden aile kavramının sorgulanacağı dizinin senaryosunu Hakan Bonomo yazdı. Özgün bir hikayesi bulunan dizide birbirinden çok farklı karakterlerde güçlü oyuncuları bulacaksınız ve bu durum Aile dizisinin en dikkat çeken özelliği olarak öne çıkıyor.

Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ve Ecem Simge Yurdatapan da yine dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler olarak dikkat çekiyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan, tüm dikkatleri üzerine çeken, övgüleri toplayan ve sosyal medyada da çok konuşulmaya başlanan Aile dizisini merakla bekleyen milyonlar bulunuyor.